Η σχέση διαφημιστή και καταναλωτή

by Stefanos Kofopoulos • On 25-05-2007 • AT 12:32 am • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

advertiser consumer

Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τις σχέσεις διαφημιστή – καταναλωτή και μάλλον τρέπουν στην κατεύθυνση που φαντάζεστε. Θα αφήσω το βίντεο να “μιλήσει” και θα περιμένω τα σχόλια σας. Για να μην το ξεχάσω, πρόκειται για διαφήμιση μεγάλης εταιρείας!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Χαχαχα! πολύ αστείο! προσπαθεί να μας πείσει να πάρουμε Microsoft διαφήμιση;

 2. Διαφήμιση μέσα στη διαφήμιση, μπλαμπλαμπλα, σαν την εικόνα στα σκουλαρίκια της λαβασκιρί, αγελάδα μες στην αγελάδα…

 3. Επιπροσθέτως δεν φαίνεται αυθεντικό… You know, είναι σαν να έβαλαν κάτω μια ομάδα έξυπνων (και πάντα νέων) να σκεφτεί οπωσδήποτε κάτι έξυπνο ή έστω πρωτότυπο…

 4. @Jane E.: Την βρίσκω εξαιρετικά ευρηματική

 5. Συμφωνούμε, ευρηματική ναι, αλλά όχι αυθεντική με την έννοια genuine, τύπου war of the worlds (του welles στο ραδιόφωνο) -χονδροειδές παράδειγμα, αλλά εύστοχο για τα μέτρα μου.

  Εσένα αν σε πλήρωνε κάποιος για να σκέφτεσαι δε θα *δημιουργούσες* καθημερινά ευρηματικές ιδέες;… Πόσο συχνό φαινόμενο αποτελεί όμως η “αγνότητα” στη δημιουργία;

  :)

 6. @Jane E. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις αν ισχύει. Αυτό που γίνεται για να γίνει,το δήθεν, το μη αυθεντικό είναι κάτι που νομίζω πως συναντάω συνέχεια: ακόμα και σε ένα φεστιβάλ τέχνης (βλέπε το post μου στο
  http://www.pestaola.gr/athens-video-art-festival-thoughts/)

 7. Χαχαχα πλάκα είχε! Πολύ μου αρέσουν αυτού του είδους οι διαφημίσεις. Το θέμα είναι όμως ότι αυτός που τις παρακολουθεί επικεντρώνεται στο αστείο της υπόθεσης και δεν προσέχει το προϊόν. Έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές να βλέπω αστείες διαφημίσεις στην TV που μου αρέσουν, αλλά σπάνια θυμάμαι ποιο είναι το προϊόν που θέλουν να προωθήσουν! :)

 8. Αγνέ, δεδομένο είναι πως υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι κριτικής για το όποιο θέμα: ο υποκειμενικός και αντικειμενικός.

  Τις περισσότερες φορές (αν όχι τις περισσότερες, σίγουρα πολλές) προσπαθώ να αντιμετωπίσω κομμάτια της πραγματικότητας έξω από μένα, τουτέστιν αντικειμενικά.

  Σε θέματα “τέχνης” όμως… ακολουθώ purely το ένστικτο, ορίζω δηλαδή την αίσθηση που μου αφήνει στο μυαλό χωρίς να ψάξω ρίζες, προκείμενες, συλλογισμούς και συμπεράσματα.

  Επιλογίζω δηλαδής πως είναι καθαρά προσωπική μου και (αβάσιμη you might say) άποψη τα παραπάνω, ίσως λανθασμένη σε ορθολογιστικοεπιστημονικοφιλοσοφικό επίπεδο, μα μου αρκεί απλώς που φαίνεται σωστή σε μένα:

  The selfish gene rules, ha! :p

Top

Show Buttons
Hide Buttons