Η Adidas εγκαταλείπει την Apple και το iAd, $10 εκ. πάνε μαζί της

by Stefanos Kofopoulos • On 04-10-2010 • AT 12:53 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Η Adidas εγκαταλείπει την Apple και το iAd, $10 εκ. πάνε μαζί της

Η Adidas δεν έμεινε ευχαριστημένη από την Apple και το iAd, για αυτό αποφάσισε να αποσυρθεί από το πρόγραμμα και μαζί να πάρει 10 εκατομμύρια δολάρια επένδυσης. Αυτό αναφέρει το Business Insider με αιτία και αφορμή την σκληρή πολιτική που ακολουθεί η Apple και την μανία για απόλυτο έλεγχο σε κάθε πτυχή του iAd. Δεν θέλει και πολύ για μια εταιρεία όπως η Adidas για να πει ότι το iAd είναι υπερβολικά στρυφνό για τα γούστα μας. Η Apple υπολογίζει σημαντικά κέρδη από την νέα διαφημιστική πλατφόρμα αλλά μέχρι τώρα η πραγματικότητα μάλλον παρουσιάζει κενά παρά διαφημίσεις.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει iPhone app με iAd, ούτε έχω διαβάσει κάτι ιδιαίτερα θετικό μετά την παρουσίαση της ιδέας από τον Steve Jobs. Αντιθέτως, όσο ελκυστική είναι η ιδέα του iAd, τόσα είναι και τα αρνητικά σχόλια για την πλατφόρμα. Όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν, η Apple πειραματίζεται και μαθαίνει, η σημερινή πραγματικότητα όμως έχει το iAd στα αζήτητα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το θέμα είναι αυτά τα 10 εκατομμύρια πάνε κάπου αλλού;

    • Πιθανότατα.. το θέμα είναι γιατί η Apple προτιμά να χάσει τόσα λεφτά και ένα μεγάλο πελάτη από το iAd αντί να αλλάξει τακτική

Top

Show Buttons
Hide Buttons