Αδιάβροχο το Sharp Aquos Zeta με κάμερα της Ricoh

by Nikos Kaimakamis • On 13-05-2016 • AT 12:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

sharp-aquos-zeta

Η Sharp έρχεται σε συνεργασία με τη Ricoh, η οποία ασχολείται με την οπτική τεχνολογία, με αποτέλεσμα την παρουσίαση του τελευταίου της smartphone. 

To Sharp Aquos Zeta είναι ένα αδιάβροχο smartphone, το οποίο δίνει έμφαση στη λειτουργία της κάμερας, καθώς στο πίσω μέρος δεσπόζει μία κάμερα 22,6 Megapixel, με πιστοποίηση από τη Ricoh, η οποία εγγυάται ικανοποιητικά φωτογραφικά αποτελέσματα κάτω από όλες τις συνθήκες. Στο εσωτερικό του Sharp Aquos Zeta υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 820, με μνήμη RAM 3 GB.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες αναφορικά με την διαγώνιο της οθόνης του Sharp Aquos Zeta, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι η οθόνη θα είναι τεχνολογίας IGZO. Το δεδομένο είναι ότι η Ricoh έχει εμπλακεί ενεργά στη διαδικασία της κάμερας, ενώ σύμφωνα με το GSM Arena έχει ασχοληθεί και με το λογισμικό της κάμερας. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, στο Διαδίκτυο είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία που έδειχνε το νέο smartphone της Sharp σε τρεις διαφορετικές χρωματικές επιλογές, δηλαδή σε μαύρο, ασημί και πράσινο χρώμα.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε σχεδιάζει η Sharp να λανσάρει στην αγορά το Aquos Zeta, ενώ τίποτα δεν έχει μαθευτεί αναφορικά με την τιμή του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons