Αδιάβροχο το επόμενο iPhone 7;

by Nikos Kaimakamis • On 15-02-2016 • AT 1:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

japan display stylus

Μέσα από πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την Japan Display, έχει ξεκινήσει μία φημολογία ότι το επόμενο iPhone θα είναι αδιάβροχο. 

Η Japan Display είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές της Apple και υπεύθυνη για πολλές από τις υλοποιήσεις οθόνης στα iPhone που παρουσιάζει. Η LCD οθόνη που κατασκευάζει η Japan Display για την Apple, η Pixel Eyes, έχει μικρότερο πλαίσιο από τον προκάτοχό της, κατά 0,3 χιλιοστά περίπου. Ένα άλλο στοιχείο της νέας οθόνης είναι ότι αναγνωρίζει stylus με μύτη πάχους μέχρι και ενός χιλιοστού, μία ακόμα βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη Pixel Eyes οθόνη.

Δεν αναμένεται να υπάρχει οθόνη AMOLED στο iPhone 7, παρόλο που υπήρχε σχετική φημολογία για αυτό, ενώ, η Japan Display σημειώνει ότι η οθόνη της θα μπορεί να αντέχει στην επαφή με το νερό, ενώ θα μπορεί κανείς να τη χειριστεί ακόμα και με βρεγμένα δάχτυλα, στοιχείο που δεν μπορεί παρά να υπονοεί ότι το iPhone 7 θα είναι μία αδιάβροχη συσκευή.

Αυτό θα συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του smartphone της Apple και εκτιμάται ότι θα δώσει τη δυνατότητα στην Apple να παρουσιάσει ίσως και μια πιο σκληροτράχηλη πρόταση στο μέλλον, αν και δεν έχουν εμφανιστεί φήμες που να μιλούν ακόμα για αυτό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons