Περισσότερο αδιάβροχο το επερχόμενο iPhone 7 της Apple;

by Nikos Kaimakamis • On 03-08-2016 • AT 10:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone 7 concept 02 copy

Φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο θέλουν το iPhone 7 να έχει μεγαλύτερη αντοχή στο νερό σε σχέση με το iPhone 6S. 

Σύμφωνα με το Phone Arena, το iPhone 7, το οποίο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο, θα είναι περισσότερο αδιάβροχο από το iPhone 6S, αλλά δεν πρόκειται να έχει πιστοποίηση IP68, που σημαίνει ότι δεν θα παρουσιάζει πλήρη αντοχή στο νερό. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να αντέχει στο πιτσίλισμα ή σε κάποια επαφή με το νερό, ή ακόμα και στην επαφή με βρεγμένα χέρια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί κανείς να το χρησιμοποιεί στην πισίνα ή κάτω από το νερό.

Πληροφορίες που φαίνονται σε κινέζικη πηγή να προέρχονται απευθείας από το εργοστάσιο της Foxconn που θα κατασκευαστεί το iPhone 7 δείχνουν ότι θα υπάρχει αυξημένη προστασία από το νερό, αλλά όχι ειδική πιστοποίηση αδιάβροχης συσκευής για το νέο smartphone της Apple. Το Phone Arena αναφέρει ότι το iPhone 7 θα μπορεί να βυθιστεί σε μικρό βάθος για μικρό χρονικό διάστημα που δεν θα ξεπερνά τα 30 λεπτά.

Υπάρχουν και άλλες πληροφορίες για το iPhone 7, όπως εκείνες που μιλούν για την έλλειψη του βύσματος 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά, καθώς και για την αλλαγή του κεντρικού πλήκτρου για την είσοδο στο κεντρικό μενού του iPhone 7.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons