Αδιάβροχο και με αναγνώριση ίριδας το επερχόμενο Galaxy Note 6

by George Polyzos • On 11-04-2016 • AT 12:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung Galaxy Note Edge

Το Galaxy Note 6 είναι η επόμενη συσκευή κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών που πρόκειται να ανακοινώσει η Samsung και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους δημοσιεύματα σχετικά με τον εξοπλισμό του.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sammobile το Note 6 θα ακολουθήσει τα βήματα του Galaxy S7 και θα υιοθετήσει την πιστοποίηση IP68 που θα του εξασφαλίζει έναν βαθμό αντοχής στο υγρό στοιχείο αλλά και στη σκόνη.

Πιο συγκεκριμένα, η πιστοποίηση IP68 εξασφαλίζει ότι η συσκευή δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμη και αν βυθιστεί σε νερό βάθους μισού μέτρου για χρονικό διάστημα μισής ώρας.

Άλλο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της ιστοσελίδας GalaxyClub, υποστηρίζει ότι η Samsung έχει προχωρήσει στην εισαγωγή σε κέντρο έρευνας και ανάπτυξης που διατηρεί στην Ινδία μίας κάμερας αναγνώρισης της ίριδας τους ματιού. Η ιστοσελίδα θεωρεί δεδομένο ότι αφού το Galaxy Note 6 θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας τότε η εν λόγω iris cam προορίζεται για αυτό.

Σύμφωνα με φήμες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει το Note 6 θα διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,8 ιντσών και μνήμη RAM μεγέθους 6GB. Λογικά η συσκευή θα χρησιμοποιεί τη μελλοντική έκδοση Android N του λειτουργικού συστήματος της Google.

Η κύρια κάμερα αναμένεται να έχει αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι στις επιλογές των 64 ή 128GB, ενώ άλλες φήμες τον ανεβάζουν ακόμη και στα 256GB.

Το Galaxy Note 6 θα μπορούσε να ανακοινωθεί αρκετά σύντομα, ίσως και εντός του Ιουνίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η Samsung να επιλέξει να ακολουθήσει την παράδοση που θέλει τις ανακοινώσεις των συσκευών της σειράς Note να γίνονται περί τα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons