Αδιάβροχο και με 6 GB μνήμης RAM το επερχόμενο HTC U 11

by Nikos Kaimakamis • On 02-05-2017 • AT 12:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To HTC U 11 αναμένεται να έχει αρκετή μνήμη RAM, η οποία θα φτάνει στα 6 GB, ενώ θα φέρει πιστοποίηση IP57. 

To HTC U 11 εκτιμάται ότι θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 16 Μαΐου, αλλά ήδη έχουν διαρρεύσει τα περισσότερα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Έτσι, οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο Διαδίκτυο κάνουν λόγο για ένα Android smartphone με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, ανάλυση QHD και επικάλυψη Gorilla Glass 5, κάμερα 12 Megapixel, ενώ το παράξενο στοιχείο που προκύπτει από τις φήμες είναι ότι η μπροστινή κάμερα εμφανίζεται να είναι στα 16 Megapixel, δηλαδή μεγαλύτερη από εκείνη που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Οι πληροφορίες που αναφέρει το GSM Arena, σημειώνουν ότι στο εσωτερικό του HTC U 11 θα υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835, ενώ το μοντέλο με την μνήμη RAM των 6 GB θα έχει χώρο για δύο κάρτες SIM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Το HTC U 11 θα διατίθεται και σε έκδοση με μνήμη RAM 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB, όπως προκύπτει από διάφορα benchmarking sites. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του HTC U 11 εκτιμάται ότι θα είναι στα 3000 mAh.

Αναμφίβολα, ένα από τα βασικά στοιχεία που θα κάνουν το HTC U 11 να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι το γεγονός ότι τα πλαϊνά του πλαισίου του θα λειτουργούν ως επιφάνειες αφής.

 

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons