Αδιάβροχο και ελαφρύτερο το νέο Amazon Kindle Paperwhite

by Nikos Kaimakamis • On 19-10-2018 • AT 10:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Amazon Kindle Paperwhite, ο ηλεκτρονικός αναγνώστης νέας γενιάς, έχει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του και δεν φοβάται το νερό. 

Το νέο Amazon Kindle Paperwhite είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, πιο ελαφρύ, λεπτό, αδιάβροχο και έχει την διπλάσια χωρητικότητα σε βιβλία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Ειδικός είναι ο σχεδιασμός στο πίσω μέρος, ο οποίος διευκολύνει το χρήστη στο να κρατά κανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η οθόνη έχει διαγώνιο 6 ιντσών, με πυκνότητα 300 ppi για ικανοποιητική ευκρίνεια, η οποία ανταποκρίνεται σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, ακόμα και κάτω από το φως του Ήλιου, για να μπορεί κανείς να το παίρνει στην παραλία μαζί του και να διαβάζει τα αγαπημένα του βιβλία.

Ο αδιάβροχος χαρακτήρας του Amazon Kindle Paperwhite ορίζει ότι μπορεί κανείς να το βυθίσει στο νερό, έως και σε βάθος 2 μέτρων, για χρονική διάρκεια 60 λεπτών, ενώ αντέχει και σε πτώσεις μέσα στο υγρό στοιχείο. Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το νέο Kindle έχει διπλάσια εσωτερική μνήμη, ξεκινώντας από τα 8 GB, ενώ με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση, είναι διαθέσιμη μία έκδοση με εσωτερική μνήμη 32 GB. Επίσης, υπάρχει ενσωματωμένος πομποδέκτης Bluetooth για την ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές.

Το Amazon Kindle Paperwhite με τη μνήμη των 8 GB θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στις ΗΠΑ σε τιμή 129 δολαρίων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons