Η Microsoft δεν έχει σκοπό να πουλήσει το Surface, λέει η Acer

by Stefanos Kofopoulos • On 21-06-2012 • AT 3:51 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ

Η Microsoft δεν έχει σκοπό να πουλήσει το Surface, λέει η Acer

Δώστε προσοχή σε αυτό το άρθρο γιατί το πάρτι έχει αρχίσει. Ο ιδρυτής της Acer, Stan Shih, φαίνεται ότι δήλωσε κάτι απίστευτο. Η Microsoft δεν έχει στόχο να πουλήσει το Microsoft Surface tablet αλλά το μόνο που θέλει είναι να δείξει στους τρίτους κατασκευαστές πως πρέπει να φτιάξουν τα Windows 8 tablets και μετά να αποσυρθεί από την αγορά. Το σχόλιο του Stan Shih φαίνεται να υποστηρίζει την άποψη ότι η παραγωγή hardware δεν είναι τόσο κερδοφόρα για την Microsoft όσο είναι η πώληση αδειών χρήσης των Windows.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη και αν πιστέψουμε ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν από τον ιδρυτή της Acer, η Microsoft φαίνεται ότι έχει καταφέρει να τσαντίζει πολύ τους κατασκευαστές hardware που τόσα χρόνια υποστηρίζουν τα Windows και τώρα βρίσκονται στο σημείο που εμπρός είναι γκρεμός και πίσω ρέμα. Αυτό σημαίνει ότι θα κατασκευάσουν και αυτοί Windows 8 tablets και θα συνεχίσουν να πουλάνε Windows laptops και desktops γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλο λειτουργικό που να πουλάει τόσο πολύ όσο τα Windows.

Αυτή είναι η μία περίπτωση, η Microsoft να έχει τσαντίσει τρελά την Acer, την ASUS, την Samsung, την Nokia και άλλους κατασκευαστές. Η άλλη εξήγηση είναι πιο απλή και λέει ότι ο ιδρυτής της Acer θέλει με την ευκαιρία της παρουσίασης του Microsoft Surface tablet να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στην εταιρεία του. Τέλεια ευκαιρία, απίστευτος χρόνος και όλα αυτά γύρω από τα Windows 8 που αναμένονται λίγο μετά το καλοκαίρι.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H αληθεια ειναι πως πολυ κοσμος το σκεφτηκε αυτο…

  2. Microsoft Surface will be available when Windows 8 is ready and the intel version 3 months after that….

Top

Show Buttons
Hide Buttons