Acer Aspire R7, το laptop με Ezel Hinge που θέλεις να αγγίξεις

by dtonias • On 06-05-2013 • AT 9:53 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Acer Aspire R7

Το νέο και εντυπωσιακό Acer Aspire R7 είναι η απόδειξη ότι οι μηχανικοί της εταιρείας παράγουν έργο όσο ο πρόεδρος της Acer αναλώνεται τους τελευταίους μήνες στο να κατηγορεί τα Windows 8 για την πτώση των πωλήσεων των PC.

Το Acer Aspire R7 δεν είναι ακόμη ένα Windows 8 laptop όπως έχουμε συνηθίσει. Διαθέτει ένα διαφορετικό «λαιμό», που η Acer το ονομάζει Ezel Hinge, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να περιστρέφεται σε διαφορετικές θέσεις ή γωνίες. Έτσι, ανάλογα με τη χρήση και τη θέση της οθόνης το Acer Aspire R7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Ezel Mode, Notebook Mode, Display Mode και Pad Mode.

Aspire R7, Windows 8 laptop με χαρακτηρα και Ezel Hinge

Acer Aspire R7

Acer Aspire R7

Mε τις 4 καταστάσεις το Acer Aspire R7 μπορεί να μεταμορφώνεται και να χρησιμοποιείται ως ένα κανονικό laptop, ένα tablet ή ένα desktop υπολογιστή με ρυθμιζόμενη γωνία θέασης της οθόνης προσφέροντας ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήσης με το συνδυασμό του πληκτρολογίου, του touchpad και της οθόνης αφής. Μάλιστα, η Acer υποστηρίζει ότι οι αλλαγές στις διαφορετικές καταστάσεις γίνονται τόσο εύκολα και απλά χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι.

Acer Aspire R7

Εντύπωση επίσης προκαλεί το touchpad που έχει τοποθετηθεί πίσω από το πληκτρολόγιο, χαρακτηριστικό που δε το συναντάμε συχνά σε αντίστοιχα laptops. Η ιδέα είναι ότι οι χρήστες θα χρησιμοποιούν περισσότερο την οθόνη αφής και το πληκτρολόγιο αξιοποιώντας παράλληλα τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 8 και το περιβάλλον αφής.

Όπως φαίνεται στο video, το Acer Aspire R7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, στη δουλειά, στο γραφείο ή τον καναπέ και να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χρήστη ανάλογα με την περίσταση. Αρκετά εντυπωσιακός σχεδιασμός από την Acer στο Aspire R7 και σε συνδυασμό με την οθόνη αφής και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το σίγουρο είναι ότι θέλεις να το αγγίξεις.

Acer Aspire R7

Acer Aspire R7 Τεχνικα χαρακτηριστικα

Full HD οθόνη αφής 15,6” με ανάλυση 1920 x 1080
Επεξεργαστή Intel Core i5
6 GB μνήμη RAM
500 GB σκληρό δίσκο και 24 GB SSD
Πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους με backlit φωτισμό πλήκτρων
Θύρες HDMI, SD card reader, 3 USB, Wi-Fi, Bluetooth
Επιπλέον θύρα που υποστηρίζει VGA, RJ45 και USB
Dolby Home Theater v4 και τέσσερα ηχεία 8W

Acer Aspire R7

Acer Aspire R7

Το Acer Aspire R7 θα είναι διαθέσιμο αρχικά στην Αμερική από τις 17 Μαΐου 2013 με τιμή $999,99.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ίσως η καλύτερη ιδέα για το 13 σε λάπτοπ αφής από τιμή να δουμε

  2. Ωραίο είναι άλλα μου άρεσε περισσότερο το μικρότερο r3!

  3. Φοβερό!
    Για Ελλάδα; Ξέρουμε τίποτα ;

    • Στην Ευρώπη έρχεται τον Ιούνιο, ενδεχομένως μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει στην Ελλάδα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons