Η ACE Hellas δαγκώνει το μήλο, ξεκινά πωλήσεις προϊόντων Αpple

by Stefanos Kofopoulos • On 17-03-2010 • AT 3:40 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

apple galaxy ace hellas

Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα αλλά στην περίπτωση της ACE Hellas αυτό σημαίνει πωλήσεις όλων των προϊόντων Apple στην Ελληνικά αγορά. “Η ACE-Hellas ξεκίνησε μία νέα συνεργασία με την Apple και είναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος όλων των προϊόντων της” και θα πουλάει ό,τι μπορεί να αγοράσει κάποιος από τον επίσημο διανομέα της Apple στην Ελλάδα, την i-square.

Τα νέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για την Ελληνική αγορά που χρόνια τώρα προσπαθεί να βρει τον Apple προσανατολισμό της αλλά δεν τα καταφέρνει. Η ACE βρίσκεται στον χώρο της τεχνολογίας χρόνια, έχει πελάτες και συνεργάτες από την προ HTC εποχή και τώρα μπαίνει και στην elite της Αpple. Λίγα ακόμα iPhones και Macs και software στην αγορά ίσως σε βάθος χρόνο σημάνουν την αλλαγή της αντιμετώπισης της Ελλάδας από την Apple ως μια αγορά περισσότερο ώριμη και με δυνατότητες εξέλιξης. Ο χρόνος θα δείξει γιατί το δικαίωμα στο όνειρο για σοβαρό Apple service και Apple τιμές ανάλογες του εξωτερικού το έχουν αρκετοί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η rainbow δεν ήταν ο επίσημος αντιπρόσωπος της apple μέχρι τώρα στην Ελλάδα;

 2. η ACE και η i-square είναι στον ίδιο όμιλο εταιρειών Quest ή κάνω λάθος ;

  • Ναι.. δεν ξέρω σε τι ποσοστό αλλά όπως το λες είναι

 3. Μακάρι να τους στριμώξουν οι Αμερικάνοι γιατί η εμπειρεία μου με 3 προιοντα με την εταιρεία αυτή ήταν απογοητευτική.Αθλιο service χωρίς τεχνογνωσία, μηδενική εξυπηρέτηση φιλοσοφία αρπαχτής παρόλο που με την HTC έχουν ανεβάσει ψηλά τζίρους και κερδοφορία.

  • AKIS,

   Το service της ACE-Hellas έχει από την υψηλότερη τεχνογνωσία από όλα τα service κινητών στην Ελλάδα.
   Μάλλον δεν έχεις μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή (τον Δανό) για να καταλάβεις τι γνώσεις έχουν.

   Μπορεί πάλι να πήγες σε άλλη εταιρία….

 4. @AKIS Φίλε μου θα σε παρακαλούσα να μείνεις στο θέμα του post, όπως και τους υπόλοιπους. Τι service έχει η ACE δεν κολλάει με αυτό που αναφέρει το post. Οποιοδήποτε σχετικό σχόλιο θα διαγραφεί όπως και το παραπάνω. No flames

 5. Αντί να ανοίξει κανένα official applestore πάλι λαλακίες κανούν. Λονδίνο σου’ρχομαι!

  • Μακάρι να γίνει σε ένα χρόνο από τώρα ή κάπου εκεί.. αυτό είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα για αύξηση πωλήσεων κλπ

 6. Η Rainbow εξαγοράστηκε από τον όμιλο της Quest και ταυτόχρονα άλλαξε όνομα σε i-Square. Τα περισσότερα πρόσωπα έμειναν στις θέσεις τους.

 7. Άντε να δούμε, θα εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα ….

Top

Show Buttons
Hide Buttons