Σχετικά με το pestaola

by Stefanos KofopoulosStefanos Kofopoulos • On 16-10-2009 • AT 2:15 am • 0 comments

Pestaola.gr – Ποιοι είμαστε

Το Pestaola ξεκίνησε την πορεία του σαν blog το 2005, την εποχή που ο συγκεκριμένος τύπος διαδικτυακής δραστηριότητας άκμαζε, ενώ σταδιακά η θεματολογία του επικεντρώθηκε στον ευρύτερο τομέα της Τεχνολογίας.

Η μεγάλη αλλαγή έγινε το 2012 όταν επήλθε συμφωνία με τον όμιλο της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» για την εξαγορά καταρχήν μέρους του Pestaola, μέσω της σύστασης της εταιρείας Pestaola Media ΕΠΕ. Σήμερα η εταιρεία ελέγχεται κατά 100% από την «Ναυτεμπορική» και το Pestaola.gr αντιπροσωπεύει την εξειδικευμένη ιστοσελίδα ενημέρωσης σε θέματα Τεχνολογίας του ομίλου.

Πλέον, το Pestaola.gr καλύπτει ένα φάσμα θεματολογίας που καλύπτει τον ευρύτερο κλάδο της Τεχνολογίας. Από τους τομείς των home electronics και του Internet of Things μέχρι το gaming και την ψηφιακή φωτογραφία, από τους προσωπικούς υπολογιστές και τις εφαρμογές τους μέχρι το Διαδίκτυο, τα Social Media και το Διάστημα. Φυσικά από την θεματολογία του δεν λείπει ο τομέας της κινητής τηλεφωνίας. Τέλος, καλύπτεται δημοσιογραφικά ο ευρύτερος χώρος της Τεχνολογίας σε επίπεδο αγοράς, με ειδήσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Email επικοινωνίας: info@pestaola.gr

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Top

Show Buttons
Hide Buttons