Ένα Palm smartphone ίσως κυκλοφορήσει εντός του 2018

by George Polyzos • On 29-03-2018 • AT 12:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Φαίνεται ότι διανύουμε την περίοδο της ολικής επαναφοράς των παλαιότερων brands του χώρου της κινητής τηλεφωνίας, αφού μετά την επανάκαμψη των Nokia και BlackBerry το ίδιο φαίνεται ότι θα επιχειρηθεί και για το Palm.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ιστοσελίδας Android Police, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο μία νέα συσκευή με το brand Palm να λανσαριστεί κατά το β΄ εξάμηνο του έτους μέσω του δικτύου της αμερικανικής Verizon. Το δημοσίευμα βασίζεται σε ανώνυμες πηγές ενώ ουσιαστικά αναθερμαίνει φημολογία που ξεκίνησε πέρυσι όταν η κινεζική TCL είχε αναφέρει ότι επιθυμία της είναι να λανσάρει μία τέτοια συσκευή εντός του 2018.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η TCL που έχει αγοράσει το brand Palm ήδη από το 2015, είναι κάτοχος επίσης των brands Alcatel και Blackberry. Εάν το δημοσίευμα επαληθευτεί θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι το Palm smartphone θα «τρέχει» και αυτό λειτουργικό σύστημα Android, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα Alcatel και προσφάτως τα BlackBerry.

Αν και η Palm ήταν ένα γνωστό brand κατά την προηγούμενη δεκαετία δεν απέκτησε ποτέ την φήμη των BlackBerry ή Nokia, άρα ίσως η επανάκαμψη να μην είναι μια τόσο εύκολη υπόθεση. Τέλος, ένα ενδιαφέρον στοιχείο του δημοσιεύματος είναι ότι η φημολογούμενη συσκευή θα κυκλοφορήσει από την Verizon, δηλαδή την εταιρεία που επρόκειτο να λανσάρει το Palm Pre 3 μία συσκευή που τελικά ακυρώθηκε από την HP, τότε ιδιοκτήτρια της Palm.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons