Πισωκίνητη Lamborghini Gallardo LP550-2

by dkalo • On 30-06-2009 • AT 10:51 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Lamborghini Gallardo LP550-2

Ο καλός θεός της αυτοκίνησης φαίνεται ότι άκουσε τους απανταχού petrolheads και τους ετοιμάζει αυτό χρόνια τώρα αναζητούσαν: μία πισωκίνητη Lamborghini Gallardo. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν πριν από λίγες ώρες από τα κεντρικά γραφεία της Lamborghini στην Sant’ Agata, η πισωκίνητη Gallardo θα φέρει την κωδική ονομασία LP550-2.

Το LP συμβολίζει το Longitudinale Posteriore, δηλαδή τον κάθετο τρόπο που είναι τοποθετημένη η μηχανή, το 550 συμβολίζει την ιπποδύναμη της νέας baby-Lambo ενώ το 2 σχετίζεται με το γεγονός ότι η κίνηση θα μεταδίδεται μόνο στους 2 πίσω τροχούς της Lamborghini Gallardo. Ο κινητήρας θα είναι ο γνωστός V10 5.2 λίτρων, που εφοδιάζει και την τετρακίνητη LP560-4, και σε συνδυασμό με την μείωση κατά 30 κιλών του βάρους, θα χρειάζεται μόνο 3.9 δευτερόλεπτα για τα 100 πρώτα χιλιόμετρα.

Τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά οι διαφορές δεν θα είναι πολλές με τις υπάρχουσες εκδόσεις της Lamborghini Gallardo και θα περιορίζονται κυρίως σε αισθητικές με τις διχρωμίες να επικρατούν στο νέο supercar. Αν τώρα πραγματικά ενδιαφέρεστε να έχετε μία από τις 250 πισωκίνητες Lamborghini που θα παραχθούν παγκοσμίως, σας ενημερώνουμε ότι θα είναι φτηνότερη κατά 10% από την αντίστοιχη τετρακίνητη έκδοση αλλά δεν πιστεύω ότι σας ενδιαφέρει και πολύ η τιμή..

Lamborghini Gallardo LP550-2

Lamborghini Gallardo LP550-2

Lamborghini Gallardo LP550-2

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλιστα… Ενδιαφέρον…

  2. Πω πω!!! Τι κwλ@ρ@ είναι αυτή?? :-ρ

  3. Αν είχα τα χρήματα,θα προτιμούσα την 4χ4 πάντως και ας είναι λιγότερο διασκεδαστική..

Top

Show Buttons
Hide Buttons