Εννέα πιθανές διαδρομές για το Hyperloop One στην Ευρώπη

by Nikos Kaimakamis • On 27-06-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

To Hyperloop One δεν κρύβει ότι έχει βλέψεις επέκτασης και στην ευρωπαϊκή ήπειρο, με 9 πιθανές διαδρομές στα σχέδιά του. 

Στο πλαίσιο του Global Challenge, το Hyperloop One αποκάλυψε τα σχέδια του για επέκταση στη Γερμανία, μία διαδρομή από την Εσθονία ως τη Φινλανδία, από την Ισπανία στο Μαρόκο, από την Κορσική στη Σαρδηνία, μια διαδρομή στην Ολλανδία, την Πολωνία, από τη Σκωτία ως την Ουαλία, από το Λίβερπουλ στη Γλασκώβη και από το Λονδίνο ως το Εδιμβούργο.

Όλες οι διαδρομές που αποκάλυψε το Hyperloop One έχουν μήκος από τα 90 έως και τα 1060 χιλιόμετρα. Ήδη, το Hyperloop One έχει ξεκαθαρίσει ότι θα δημιουργήσει διαδρομές στις ΗΠΑ, στη Σκανδιναβία, την Ινδία, τη Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Αυστραλία. Συνολικά, οι διαδρομές στην Ευρώπη είναι 9 και αναμένεται να γίνουν επίσημες προτάσεις σε κάθε χώρα ξεχωριστά.

Το Hyperloop One ιδρύθηκε το 2013 και είναι μία από τις εταιρείες που ασχολούνται πάνω στην υλοποίηση της κεντρικής ιδέας του Elon Musk, ενώ εκτιμάται ότι στο τελικό στάδιο υλοποίησής του οι κάψουλες μεταφορές του Hyperloop One θα μπορούν να φτάσουν σε τελική ταχύτητα 1000 χιλιομέτρων την ώρα σε ειδικούς σωλήνες με το ένα εκατοστό της ατμοσφαιρικής πίεσης μέσα στην κάψουλα μεταφοράς επιβατών και φορτίων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons