9 νέα PC και tablet φτιαγμένα αποκλειστικά για Windows 8 [VIDEO]

by Stefanos Kofopoulos • On 08-01-2013 • AT 7:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

9 νέα PC και tablet φτιαγμένα αποκλειστικά για Windows 8

Η φετινή έκθεση τεχνολογίας CES 2013 αφιερώνει μεγάλο μέρος στα Windows 8. Οι κατασκευαστές PC και tablets ρίχνουν στην αγορά μοντέλα σχεδιασμένα αποκλειστικά για το νέο λειτουργικό της Microsoft. Οθόνες αφής, λεπτό design, έξυπνος σχεδιασμός για διπλή χρήση είναι τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν.

Για να γιορτάσει την περίσταση και να μοιραστεί με τον κόσμο το νέο hardware, η Microsoft παρουσιάσει 9 ολοκαίνουρια PC που θα κλέψουν την παράσταση. ASUS Transformer Book TX300CA, Dell Inspiron R Series, Sony VAIO T Series 15, Toshiba Qosmio X875, Vizio 14, Toshiba Satellite U845t, Lenovo IdeaCentre Horizon Table PC, HP Pavilion TouchSmart Sleekbook και Lenovo Thinkpad Helix είναι τα νέα μοντέλα αποκλειστικά σχεδιασμένα για τα Windows 8.

Οι οθόνες αφής θεωρούνται πλέον δεδομένα αφού το νέο UI των Windows 8 και τα live tiles απαιτούν την επαφή με τον χρήστη. Ενδιαφέρουσα είναι και η προσέγγιση από εταιρείες όπως η ASUS και η Lenovo που έχουν σχεδιάσει Windows 8 PC με διπλό χαρακτήρα. Το ASUS Transformer Book TX300CA μεταμορφώνεται σε tablet ενώ το Lenovo IdeaCentre Horizon Table PC γίνεται κυριολεκτικά διαδραστική επιφάνεια εργασίας σε τραπέζι.

Αν η οθόνη αφής δεν είναι αυτό που θέλετε πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε keyboard shortcuts για να κάνετε την δουλειά σας. Αυτό κάνουν κάνουν 40 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο που αγόρασαν και αναβαθμίστηκαν σε Windows 8 σε ένα μόλις μήνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons