870 εκ. ώρες παιχνιδιού στο Destiny

by Nikos Kaimakamis • On 24-12-2014 • AT 5:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

destiny

To Destiny έκανε μια δυναμική αρχή και τα στοιχεία της Bungie δείχνουν ότι οι παίκτες του ξόδεψαν συνολικά 870 εκατομμύρια ώρες σε αυτό. 

Τα στοιχεία για το Destiny Game Franchise είναι πολύ ενθαρρυντικά. Ενδεικτικό είναι ότι μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου, περίπου 13 εκατομμύρια παίκτες είχαν δημιουργήσει περισσότερους από 22 εκατομμύρια Guardians, ενώ -όπως το σημειώνει εμφατικά το Digital Trends- εάν όλοι οι Guardians του Destiny ζούσαν σε μία πόλη, αυτή θα ήταν ίδια με την Νέα Υόρκη. Αναφορικά με τις ώρες που έχουν ξοδευτεί στο παιχνίδι, είναι αντίστοιχες με το χρόνο που θα έκανε το Curiosity Rover στον Άρη για να ολοκληρώσει την αποστολή του 100.000 φορές.

Το παιχνίδι έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και αναμένεται να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και κατά τη διάρκεια του 2015, τόσο εξαιτίας του expansion με τίτλο The Dark Below που έχει ήδη κυκλοφορήσει, όσο και με το επερχόμενο expansion που θα ονομάζεται House of Wolves και θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2015, χωρίς, όμως, να έχουν δοθεί άλλες πληροφορίες αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Destiny απέχει πολύ δρόμο ακόμα από το να γίνει ένα από τα πιο εμπορικά παιχνίδια όλων των εποχών, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε να αυξάνει τα στατιστικά του, αφού έχει πολύ μέλλον ακόμα μπροστά του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons