Επτά ημέρες αυτονομία υπόσχεται η Intelligent Energy Holdings

by Nikos Kaimakamis • On 09-02-2016 • AT 1:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

intelligent energy holdings

H βρετανική εταιρεία Intelligent Energy Holdings υπόσχεται ότι με την εφαρμογή της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου, η αυτονομία των μπαταριών θα εκτοξευθεί. 

Η Intelligent Energy Holdings πιστεύει ότι δεν είναι απαραίτητο να μπαίνει ισχυρότερη μπαταρία στα μοντέρνα smartphones, προκειμένου να μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες. Η πρότασή της περιλαμβάνει την χρήση της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου, ή αλλιώς Fuel Cells, με τη βοήθεια της οποίας η αυτονομία της μπαταρίας ενός κινητού τηλεφώνου θα μπορεί να αγγίξει έως και τις επτά ημέρες.

Μάλιστα, η Intelligent Energy Holdings σημειώνει ότι ήδη ένας αναπτυσσόμενος κατασκευαστής smartphones, ο οποίος δεν κατονομάζεται, είναι διατεθειμένος να επενδύσει το ποσό των 7,6 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να γίνει εφικτή η ενσωμάτωση της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου στα επερχόμενα μοντέλα της.

Σύμφωνα με το Android Headlines, απέχουμε αρκετά ακόμα από την εποχή που θα δούμε την εμπορική εφαρμογή μίας τέτοιας διάταξης, αλλά φαίνεται πως γίνονται βήματα προς αυτή την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, η Intelligent Energy Holdings έχει στην κατοχή της περισσότερες από 1000 ευρεσιτεχνίες, επομένως δεν είναι μια εταιρεία που θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Το ζήτημα της αύξησης της διάρκειας ζωής των μπαταριών απασχολεί έντονα όλους τους χρήστες φορητών συσκευών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons