60 δωρεάν γραμματοσειρές για επαγγελματίες και τίτλους εγγράφων

by Stefanos Kofopoulos • On 14-01-2013 • AT 1:28 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

60 δωρεάν γραμματοσειρές για επαγγελματίες και τίτλους

Πάντα χρειάζεται να έχεις 60 δωρεάν γραμματοσειρές στην άκρη, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Οι γραμματοσειρές είναι ένα περίεργο είδος software. Για τους μη επαγγελματίες είναι πάντα περιττές μέχρι την στιγμή που θα χρειαστούν.

Μια λεζάντα σε φωτογραφία ή μια κάρτα πρέπει πάντα να έχουν την κατάλληλη γραμματοσειρά. Πρωτότυπες, σοβαρές και παιχνιδιάρικες οι γραμματοσειρές προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω όπου χρησιμοποιούνται. Το κείμενο αποκτά χαρακτήρα και το ενδιαφέρον του αναγνώστη / πελάτη επικεντρώνεται εκεί ακριβώς που πρέπει.

Δωρεάν γραμματοσειρες, αφορμη για πειραματισμο

Ακόμα και όσοι ασχολούνται με startups και θέλουν να παίξουν λίγο με την τυπογραφία του site ή της εφαρμογής τους μπορούν να βασιστούν πάνω σε μια εφαρμογή για ολόκληρο το design, όπως ακριβώς έγινε και με το Analytiks app για το iPhone.

Οι 60 δωρεάν γραμματοσειρές που παρουσιάζουμε είναι ιδιαίτερες, πρωτότυπες και έχουν χαρακτήρα. Κάποιες όπως η Multicolore font είναι αφορμή για σχεδιασμό και πειραματισμό και μπορούν να στηρίζουν μια γραφική υλοποίηση από μόνες τους. Πχ η εικόνα αυτού του άρθρου είναι δύο γράμματα από την γραμματοσειρά. Χωρίς γραφικά ή κάτι άλλο.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη συλλογή από τις 60 δωρεάν γραμματοσειρές και να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα ή όλες εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ FONTS ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ?

  • Όσες ανήκουν στη βάση δεδομένων της google.
   http://www.google.com/webfonts

   • ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ LINK . ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ “Script:GREEK” ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

   • Τίποτα φίλε μου. Όλες αυτές είναι ελεύθερες και για εμπορική χρήση να ξέρεις και μπορείς να τις συνδέσεις με το site σου ώστε να μην χρειάζεται να τις έχει εγκατεέστημένες κάποιος στο pc του προκειμένου να τις δει.

Top

Show Buttons
Hide Buttons