50 κατασκευαστές Windows Phones

by Nikos Kaimakamis • On 03-10-2014 • AT 4:25 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

windows phones

Από τη στιγμή που η Microsoft αποφάσισε να δώσει δωρεάν στους κατασκευαστές το λειτουργικό της σύστημα, οι εταιρείες που προσφέρουν Windows Phones φτάνουν τους 50. 

Η δωρεάν προσφορά της Microsoft αφορά σε κατασκευαστές smartphones, αλλά και tablets με οθόνη 9 ιντσών και μικρότερες. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την άποψη του κόστους, η παρουσίαση μίας Windows συσκευής μετά την κίνηση της Microsoft είναι το ίδιο φτηνή με την κυκλοφορία μίας Android συσκευής.

Ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου λειτουργικού συστήματος Windows 10, ανακοινώθηκε ότι οι 50 είναι πλέον οι κατασκευαστές συσκευών με Windows Phone, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται μεγάλα ονόματα όπως είναι η HTC και η LG, αλλά και μικρότεροι κατασκευαστές όπως είναι η Archos, η Blu, η Kazam και η Yezz.

Όπως γράφει το Liliputing δεν είναι ακόμα σαφές πώς επιδιώκει να βγάλει κέρδη η Microsoft από την μη χρέωση χρήσης του λειτουργικού της συστήματος, αλλά όλα δείχνουν ότι το κύριο μέλημά της δεν είναι η άντληση κεφαλαίων από την πώληση αδειών. Μάλλον το κύριο μέλημα της Microsoft παραμένει το να κάνει ακόμα πιο μαζική τη χρήση του λειτουργικού της συστήματος, κάτι που είναι παραπάνω από εμφανές με το κοινό Windows 10 για όλες τις συσκευές, desktop και mobile μαζί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο κόσμος σε όλο τον πλανήτη αδιαφορεί παντελώς για το λειτουργικό των windows σε κινητές συσκευές. Οι μόνοι που δεν το έχουν αντιληφθεί είναι η ίδια η Microsoft που μαζί με την HTC καίνε χρήματα των μετόχων τους σε άσκοπα releases και funding κατασκευαστών μόνο και μόνο για ένα ανούσιο δελτίο τύπου που μοιάζει με διαφήμιση του SKIP.. 50 κατασκευαστές smartphone συνιστούν…

Top

Show Buttons
Hide Buttons