Η Sony έχει καταφέρει να πουλήσει 50 εκατομμύρια PS4 σε όλο τον κόσμο

by Nikos Kaimakamis • On 08-12-2016 • AT 11:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Sony_ps4_pro_2

Η Sony ανακοίνωσε ότι μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου 2016 έχει καταφέρει να πουλήσει συνολικά 50 εκατομμύρια μονάδες PS4. 

Από τον Νοέμβριο του 2013 που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το Sony PS4 έχει καταφέρει να γίνει η κονσόλα με τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας. Στο σύνολο των πωλήσεων που ανακοίνωσε η Sony συμπεριλαμβάνονται τόσο τα PS4, PS4 Pro και η slim εκδοχή της κονσόλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νούμερα της Sony δεν αφορούν σε αποστολές προϊόντων σε καταστήματα, αλλά σε πωλήσεις που έχουν φτάσει στα χέρια των τελικών καταναλωτών. Για να καταφέρει το Sony PS4 να αγγίξει το όριο των 50 εκατομμυρίων πωλήσεων χρειάστηκε 3 χρόνια, ενώ η προηγούμενη κονσόλα της Sony, το PS3 έφτασε αυτό τον αριθμό πωλήσεων σε τεσσεράμισι χρόνια.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που ανακοίνωσε η Sony είναι ότι μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου 2016 έχει πουλήσει 369,6 εκατομμύρια παιχνίδια για το PS4, στοιχείο που μπορεί να μεταφραστεί στην πώληση 7 παιχνιδιών περίπου για κάθε μία κονσόλα PS4 που πωλείται.

Η Microsoft δεν έχει δώσει αναλυτικά στοιχεία πωλήσεων για το ίδιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μπορεί κανείς να κάνει τις συγκρίσεις μεταξύ των δύο μεγάλων ανταγωνιστών του console gaming. Η Sony από την μεριά της, δεν έχει ξεκαθαρίσει το μερίδιο πωλήσεων που έχει καταφέρει να κατακτήσει το PS4 Pro.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons