Στα 50 εκατ. Android downloads έφτασε το Pokemon Go

by Nikos Kaimakamis • On 27-07-2016 • AT 2:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

pokemon-go

Η παγκόσμια τρέλα του Pokemon Go ανταποκρίνεται και σε απόλυτα νούμερα, καθώς τα downloads στις Android συσκευές έφτασαν στα 50 εκατομμύρια. 

Το πρώτο ορόσημο του Pokemon Go ήταν τα 10 εκατομμύρια downloads για το Android και τώρα πλέον έχει κατακτηθεί το δεύτερο που ήταν τα 50 εκατομμύρια downloads για τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα της Google. To Pokemon Go δεν έχει δώσει στοιχεία για τα downloads που έχει σημειώσει η αντίστοιχη εφαρμογή στο iOS. Οι εκτιμήσεις που δημοσιεύει το GSM Arena, κάνουν λόγο για 21 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της εφαρμογής του Pokemon Go σε ημερήσιο επίπεδο, στοιχείο που σημαίνει ότι είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα mobile games στις ΗΠΑ, όλων των εποχών.

pokemon go

Υπάρχουν αναλυτές που εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται το Pokemon Go να μπορεί να προσφέρει έως και 3 δισεκατομμύρια δολάρια στην Apple, κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών. Αντίστοιχα θετικά μηνύματα έρχονται και από το στρατόπεδο του Android, καθώς το Pokemon Go αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο με μεγάλες προεκτάσεις. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το Pokemon Go κατακτά σταδιακά την Ευρώπη, με τη Γαλλία να αποτελεί μία από τις χώρες που το απέκτησαν πρόσφατα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε και κάποια στατιστικά από τη χρήση του παιχνιδιού και στην Ελλάδα.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons