Ο 50 Cent μιλάει για το file sharing

by Stefanos Kofopoulos • On 10-12-2007 • AT 4:54 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

50 cent bittorrent logo

Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ο 50 Cent κατάφερε να πει αυτά που διάβασα στο απόσπασμα της συνέντευξης, χωρίς να αναφέρει ούτε μια φορά λέξεις κλειδιά όπως peace, you know, wassup αλλά θα πείσω τον εαυτό μου ότι κάτι τέτοιο συνέβει. Με λίγα λόγια ο Curtis James Jackson III δήλωσε ότι το file sharing, η διακίνηση μουσικής σε διάφορα δίκτυα και η απόκτηση κομματιών με χρήση μη νόμιμων μέσων δεν βλάπτει τους καλλιτέχνες, γεγονός που η μουσική βιομηχανία θα πρέπει να αποδεχτεί. Οι συναυλιακοί χώροι είναι γεμάτοι με θαυμαστές και αυτό ίσως να είναι ένα σημάδι που θα πρέπει να δουν οι εταιρείες ώστε να εκμεταλλευτούν πωλήσεις tshirts και λοιπών αναμνηστικών.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις που μου προκάλεσαν έκπληξη ήταν οι εξής : “A young fan may be just as devout and dedicated no matter if he bought it or stole it” και “The main problem is that the artists are not getting as much help developing as before file-sharing. They are now learning to peddle ringtones, not records”.

Λέτε η G-Unit Records να κάνει την αρχή στον χώρο του hip hop. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι πιθανότατα θα απαντήσει / σχολιάσει και η Roc-A-Fella Records. Anyway η συνέντευξη βρίσκεται εδώ.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Sostos o 50…

  2. Μπράβο ο 50cent… άσε που η δισκογραφική του είναι του Eminem, υποθέτω πως ο Slim Shady δεν θα διαφωνεί με τον 50cent… θετικά βήματα και από εδώ βλέπω, μετά τους radiohead και nine inch nails, λέτε και η hip hop να ακολουθήσει ;

  3. 50 cent 4 ever
    mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  4. o 50 cent είναι super.είναι ο καλύτερος απο όλους τον λατρεύω είναι ο θεός μου.και μπράβο του

  5. o 50 cent is my life and my life is 50 cent

Top

Show Buttons
Hide Buttons