$50 δις για κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στην Αφρική

by Stefanos Kofopoulos • On 30-10-2007 • AT 9:51 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

africa woman mobile

Πολύ σωστά διαβάσατε και πολύ στρογγυλό είναι το νούμερο για να ταιριάζει με την τεράστια έκταση της Αφρικής εξαιρουμένης της ερήμου της Σαχάρας. Στο Connect Africa summit το GSM Association ανακοίνωσε ότι τα σχέδιας τους περιλαμβάνουν επενδύσεις $50 δις για κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στην Αφρική σε ποσοστό περίπου 90% του πληθυσμού. Μέχρι τώρα οι επενδύσεις αξίζουν τα $35 δις από την αρχή της νέας χιλιετίας για μια κάλυψη περίπου 500 εκατομμυρίων ανθρώπων ή αλλιώς το 67% του συνόλου.

Πώς θα γίνει και θα δουλέψει το σχέδιο είναι απλό αλλά δεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες σε αυτό το post γιατί θα φανώ κακός. Καλή τύχη στην Αφρική και στις εταιρίες MTN, Orange, Vodacom, Zain και όλες τις άλλες που θέλουν να διευκολύνουν την ζωή των Αφρικανών. Πραγματικά το θέλουν αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.. όχι πάντα!

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πως τους είχε ξεφύγει τόσα χρόνια η Αφρική? Διαβάζοντας το άρθρο που linkάρεις, πέφτει το μάτι μου στην πρόταση:
    “The world’s governments have an opportunity to narrow the digital divide between those who enjoy high-speed access to multimedia services today and the many people who can’t yet be economically served by broadband networks,”

    H κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons