Ποιότητα 4K gaming υπόσχεται το Microsoft Project Scorpio

by Nikos Kaimakamis • On 20-09-2016 • AT 12:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

project scorpio microsoft

Αναβάθμιση ποιότητας στο gaming με όρους 4Κ υπόσχεται το Project Scorpio που ετοιμάζεται να παρουσιάσει σύντομα η Microsoft. 

H ίδια η Microsoft προέβη σε ορισμένες διευκρινήσεις για το Project Scorpio το οποίο έρχεται σε μερικούς μήνες. Σε αντίθεση με το Sony PlayStation 4 Pro, το οποίο κάνει upscaling σε 4Κ στα παιχνίδια που το υποστηρίζουν, η Microsoft τονίζει ότι το Project Scorpio θα έχει γνήσια γραμμένα σε 4Κ παιχνίδια. Βέβαια, το τοπίο παραμένει θολό, καθώς η Microsoft δεν διευκρινίζει περισσότερες λεπτομέρειες, όπως είναι για παράδειγμα το ποιοι είναι οι τίτλοι που θα υποστηρίζουν το native 4K gaming.

Όπως αναφέρει το Digital Trends, αρκετοί είναι εκείνοι οι τίτλοι που θα λανσαριστούν πριν από την έλευση της κονσόλας, με το Forza Horizon 3 να βρίσκεται προ των πυλών της ανακοίνωσής του, ενώ το Gears of War 4 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές Οκτώβρη. Δεν είναι ακόμα σαφές, εάν αυτοί οι τίτλοι θα μπορούν να υποστηρίζουν το native 4K που ευαγγελίζεται η Microsoft για το Project Scorpio, ή αν αυτό θα αφορά σε τίτλους που θα παρουσιαστούν από την παρουσίαση της νέας κονσόλας και έπειτα.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες για το Project Scorpio αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστες. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα μπορεί να υποστηρίζει 4Κ gaming, το GPU του θα έχει απόδοση 6 teraflops και θα μπορεί να υποστηρίζει την τεχνολογία HDR.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons