45 εκατομμύρια πωλήσεις για το Grand Theft Auto

by Nikos Kaimakamis • On 04-02-2015 • AT 4:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

GTA_5

Φαίνεται πως το Grand Theft Auto V κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, καθώς πούλησε συνολικά 45 εκατομμύρια αντίτυπα. 

Το Grand Theft Auto V ξεκίνησε να διατίθεται στην αγορά από τον Σεπτέμβριο του 2013 και από τότε κατάφερε να φτάσει στις 45 εκατομμύρια πωλήσεις, όπως σημείωσε η εταιρεία διανομής Take Two Interactive στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της. Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι 10 εκατομμύρια πωλήσεις σημειώθηκαν σε Xbox One και Playstation 4 από τις 18 Νοεμβρίου 2014 και έπειτα.

Το παιχνίδι θα συνεχίσει να σημειώνει υψηλά επίπεδα πωλήσεων, καθώς στις 24 Μαρτίου 2015 είναι προγραμματισμένο να γίνει η έναρξη της διάθεσής του και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Πολύ καλά δείχνει να τα πηγαίνει και ο online virtual κόσμος του Grand Theft Auto, καθώς η Take Two Interactive ανακοίνωσε ότι οι online χρήστες ξοδεύουν χρόνο και εικονικό χρήμα στο παιχνίδι.

To Grand Theft Auto ήταν το πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι για το Xbox 360 και το Playstation 3 με την έναρξη της διάθεσής του στα συστήματα αυτά, ενώ το 2014 ήταν το τέταρτο σε πωλήσεις παιχνίδι στην αμερικανική αγορά, σύμφωνα με το Venture Beat. H Take Two Interactive σημείωσε έσοδα 531,1 εκατομμυρίων δολαρίων για το τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2014.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons