4 εκ. προπαραγγελίες iPhone 6 μέσα σε 24 ώρες

by Nikos Kaimakamis • On 16-09-2014 • AT 11:27 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iphone-6-with-plus

H παρουσίαση των νέων μοντέλων της Apple ήταν αρκετή για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού το οποίο ανταποκρίθηκε με 4 εκατομμύρια προπαραγγελίες iPhone 6 και iPhone 6 Plus μέσα σε 24 ώρες. 

Πρόκειται για έναν αριθμό ρεκόρ στις πωλήσεις του iPhone, ειδικά σε επίπεδο προπαραγγελιών, με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple να δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση και να αντιμετωπίζει ορισμένες τεχνικές δυσκολίες. Ουσιαστικά, τα αποθέματα του iPhone 6 Plus εξαντλήθηκαν από τις προπαραγγελίες και αργότερα ακολούθησε την ίδια πορεία και το iPhone 6.

Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης με το iPhone 5 και τις προπαραγγελίες του 2012, τότε είχαν σημειωθεί 2 εκατομμύρια πωλήσεις στις πρώτες 24 ώρες, ενώ δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τις πωλήσεις που είχαν σημειώσει το iPhone 5S και το iPhone 5C. Οι εκτιμήσεις για εκείνα είναι ότι είχαν καταφέρει να φτάσουν τα 2,2 εκατομμύρια προπαραγγελίες. Σε κάθε περίπτωση, το iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι πλέον τα πιο καλά πουλημένα smartphones τις πρώτες 24 ώρες της διάθεσής τους.

Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στα φυσικά σημεία πώλησης αρχής γενομένης από τις 19 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Ηνωμένο Βασίλειο. Θα ακολουθήσουν σταδιακά και οι άλλες χώρες. Αναφορικά με τις τιμές πώλησης στη χώρα μας, το iPhone 6 Plus θα κοστίζει 800 ευρώ χωρίς συμβόλαιο και το iPhone 6 στα 700 ευρώ χωρίς συμβόλαιο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To marketing, οι νομοι της αγοράς και η ψυχολογια των μαζων σηκώνουν τα χερια μπροστα στο θλιβερο φαινομενο του fanboy-σμου.
    Το λογο εχει η ψυχιατρική…

  2. Δε θα διαφωνήσω μαζί σου Βασίλη, αλλά αντίστοιχες βλακείες γίνονται και με τη Samsung….βλέπε Galaxy S4….S5.

Top

Show Buttons
Hide Buttons