Φωτογραφίες από το Facebook στο κινητό μέσω 3Guppies

by Stefanos Kofopoulos • On 23-10-2007 • AT 8:08 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

3Guppies

Με την μισή Ελλάδα να ανακαλύπτει το Facebook και να ξοδεύει απίστευτες ώρες στην εγκατάσταση νέων εφαρμογών που προσπαθούν να σε κάνουν περισσότερο φίλο από ό,τι είσαι, να σε μετατρέψουν σε vampire και να σου χαρίσουν naughty gifts, η υπηρεσία 3Guppies κυκλοφορεί την δική της πρόταση που κάνει κάτι πολύ χρήσιμο. Επιτρέπει την αποστολή φωτογραφιών ή albums μέσα από το Facebook σε κάθε κινητό δωρεάν. Ο παραλήπτης – χρήστης του κινητού δεν χρειάζεται να έχει καμία σχέση με το Facebook και φαντάζομαι ότι θα χρεώνεται μόνο από το δίκτυο της εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιεί, τον όγκο των δεδομένων που κατεβάζει ως MMS ή κάτι παρόμοιο.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι συντριπτική πλειοψηφία του Facebook μου φαίνεται ότι είναι ψώνια/ φιγουρατζήδες ή αργόσχολοι.
    Ναι στο Facebook υπάρχουν συγκεντρωμένες κάποιες δυνατότητες – που έχουν υλοποιηθεί εδώ και καιρό από άλλους (και καλύτερα κάποιες φορές), όμως δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον ντόρο που γίνεται με αυτή την πλατφόρμα (πριν ~δυό μήνες έγινε και “πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών”). Θα ήθελα να ακούσω κάτι που δεν μπορεί να γίνει με ιστολόγιο+email+twitter. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικά παραδείγματα που του έχει φανεί χρήσιμο το Facebook;

  2. Μόνο και μόνο η δυνατότητα να κάνεις τα πάντα μέσα από ένα εργαλείο και όχι 3 όπως στο παράδειγμα που αναφέρεις είναι σημαντική. Επίσης, από την πλευρά του developer νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχεις να ασχοληθεί μόνο με ένα API και όχι 3.

    Προσωπικά: οι διάφορες εφαρμογές που μου στέλνουν με αφήνουν αδιάφορο και τις κάνω όλες ignore εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

    Ένα παράδειγμα χρησιμότητας του Facebook είναι το social κομμάτι του και η προώθηση ιδεών μέσα από αυτό.

Top

Show Buttons
Hide Buttons