300 εκατομμύρια υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10

by Nikos Kaimakamis • On 05-05-2016 • AT 5:17 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Windows 10-02

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Microsoft, τα Windows 10 είναι εγκατεστημένα σε 300 εκατομμύρια υπολογιστές και άλλα συστήματα. 

Στα τέλη Μαρτίου οι εγκαταστάσεις των Windows 10 έφταναν τα 270 εκατομμύρια συστήματα, ενώ ο στόχος της Microsoft παραμένει το να υπάρχουν συνολικά στον κόσμο 1 δισεκατομμύριο συστήματα που να έχουν εγκατεστημένα τα Windows 10. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι τα Windows 10 έχουν πιο μεγάλο ρυθμό εγκατάστασης από τα Windows 7. Τα 300 εκατομμύρια των εγκαταστάσεων αφορούν τόσο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablets, smartphones και κονσόλες.

Παράλληλα, η Microsoft υπενθυμίζει τους καταναλωτές ότι από τις 30 Ιουλίου και έπειτα η αναβάθμιση σε Windows 10 θα κοστίζει περίπου 119 δολάρια στις ΗΠΑ. Η δωρεάν αναβάθμιση από τα Windows 7 και 8.1 λήγει στις 29 Ιουλίου για όλο τον κόσμο, επομένως δεν μένει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να περάσει κανείς χωρίς κανένα κόστος στο οικοσύστημα των Windows 10.

Όπως πολύ σωστά αναφέρει το Verge, η κίνηση της Microsoft να σημειώσει ότι έχουν μείνει μόλις δύο μήνες για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 είναι ένα μέρος της στρατηγικής της για να πετύχει τον στόχο του 1 δισεκατομμυρίου εγκαταστάσεων του νέου της λειτουργικού συστήματος. Μπορεί να απέχει ακόμα αρκετά από αυτόν, αλλά δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και δεν αποκλείεται να το καταφέρει στο τέλος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πως να μην έχουν εγκατασταθεί σε τόσα εκατομμύρια; Αφού τα κάνει Install με το ζόρι :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons