Κίνα: 30 όροφοι σε 15 ημέρες με x20 καθαρό αέρα σε 3 λεπτά βίντεο

by Stefanos Kofopoulos • On 10-01-2012 • AT 6:06 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Κίνα: 30 όροφοι σε 15 ημέρες με x20 καθαρό αέρα σε 3 λεπτά βίντεο

Η τεχνολογία εξελίσσεται εκτός gadget και περιλαμβάνει ακόμα και τον κατασκευαστικό κλάδο με υλικά, ταχύτητα και ποιότητα που μέχρι σήμερα μόνο φανταζόμασταν. Δείτε πως μια Κινεζική εταιρεία η Broad Group, κατάφερε να κατασκευάσει ένα κτήριο με 30 ορόφους μέσα σε 15 μόλις ημέρες. Η διαδικασία της ανέγερσης του κτηρίου βασίζεται σε προκατασκευασμένα κομμάτια του ιστού της κατασκευής αλλά και σε μελέτη με εξαιρετική ακρίβεια που φτάνει τα 2 χιλιοστά. Το κτήριο αντέχει σεισμούς μέχρι και 9R και ο αέρα που κυκλοφορεί στο εσωτερικό του είναι 20 φορές πιο καθαρός από αυτό στο περιβάλλον της περιοχής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκπληκτικό. Wow.

  2. Θα ξυπλήσουμε κανά πρωί και θα έχουν χτίσει όλη τη Κίνα …
    Πραγματικά εκπληκτικό

  3. Οκ! Συναρμολογούμενο, 30 ορόφους και ΚΙΝΕΖΙΚΟ! Δεν ανεβαίνω με τίποτα! Πέρα από την πλάκα έκαναν 2 μέρες να το στήσουν. Οπότε οι άλλες 13 ήταν για να φτιάξουν τα κομμάτια. Εντυπωσιακό!

    • Πέρα από το αστείο οι τύποι έχουν ακρίβεια, ποιότητα και ταχύτητα. Το δωμάτιο που φαίνεται στο βίντεο είναι ένα κουτί αλλά πέρα από αυτό είναι εντυπωσιακό ότι αντέχει 9R, έχει τόσο καθαρό αέρα και είναι ενεργειακά προστατευμένο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons