Ο Julian είναι 3 χρονών και χρησιμοποιεί Windows 8

by dtonias • On 25-10-2012 • AT 3:01 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Windows 8

Για δες, ένας πιτσιρικάς 3 χρόνων χρησιμοποιεί τα Windows 8 με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Η νέα εμφάνιση των Windows 8, οι κρυφές λειτουργίες και τα νέα μενού δε φαίνεται να στέκονται εμπόδιο μπροστά του αφού καταφέρνει να ανοίξει εφαρμογές, να χρησιμοποιήσει τα Charms, να καρφιτσώσει δύο εφαρμογές στην οθόνη, με τις οδηγίες του περήφανου πατέρα.

Windows 8 για μικρους και μεγαλους

Η Microsoft έχει δεχθεί αρκετά αρνητικές κριτικές τους προηγούμενους μήνες σχετικά με τη νέα εμφάνιση των Windows 8 και την αλλαγή προσανατολισμού προς τους υπολογιστές και tablets με οθόνες αφής. Αναμφισβήτητα, τα Windows 8 απαιτούν περισσότερο χρόνο εξοικείωσης για τους χρήστες σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις καθώς αρκετές από τις λειτουργίες του λειτουργικού δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής με μια πρώτη ματιά. Για το λόγο αυτό, η Microsoft επέλεξε να καθοδηγήσει τους νέους χρήστες των Windows 8 με σύντομα animations που προβάλλονται κατά την εγκατάσταση αλλά και τη δημιουργία νέων χρηστών σε μια προσπάθεια να καλύψει αυτό το κενό.

Το βίντεο του πιτσιρικά έρχεται σε αντίθεση με τις αντιδράσεις μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων, όπως στην περίπτωση του πατέρα του Chris Pirillo, που φαίνεται να δυσκολεύεται να κατανοήσει τον τρόπο χρήσης των Windows 8 για πρώτη φορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αναμενόμενο, σχεδιασμένο από 5χρονα για 5χρονα…

Top

Show Buttons
Hide Buttons