3 μέτρα καλώδιο φόρτισης και δεδομένων για iPhone 4/4S/5 και iPad

by Stefanos Kofopoulos • On 15-05-2013 • AT 7:02 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία
iPhone accessory by:
MyBanana
Price:
€19

Reviewed by:
Rating:
5
On 15.05.2013
Last modified:17.05.2013

Summary:

3 μέτρα καλώδιο φόρτισης και δεδομένων για iPhone 4/4S/5 και iPad

Τρία μέτρα USB καλώδιο φόρτισης και δεδομένων για το αγαπημένο σου iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 και iPad είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Η σύγκριση με το καλώδιο που δίνει η Apple είναι αναπόφευκτη αλλά και εύκολη. Το μήκος του USB καλωδίου στο κουτί του iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 και iPad είναι 1 μέτρο και βολεύει αφάνταστα όταν είσαι στο γραφείο μόνος και έχεις άπλετο χώρο. Τί γίνεται όμως όταν ο χώρος είναι περιορισμένος και χρειάζεται να σκύβεις για να βρεις ελεύθερη USB για να κάνεις sync το iPhone 5 ή να φορτίσεις το iPad από την πρίζα στον τοίχο που πάντα βρίσκεται 10 εκατοστά από εκεί που θα έπρεπε να είναι;

USB φορτιση και δεδομενα για backup και sync στο iTunes στο PC και το Mac με το ιδιο μακρυ καλωδιο 3 μετρων

Η λύση είναι το νέο καλώδιο για iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 και iPad με μήκος 3 μέτρων. Τρεις φορές περισσότερο καλώδιο για φόρτιση του αγαπημένου σου iPhone και iPad με το κλασσικό 30-pin connector και το νέο Lightning connector για το iPhone 5 και το νέο iPad 4. Τιμή 19 ευρώ για το iPhone 4/4S και 24 ευρώ για το καλώδιο του iPhone 5.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλα για να πληρώνεις! Και μετά θα σου αλλάξουν πάλι θύρα για να πληρώνεις ανταπτοράκια και θα βγαίνουν ειδήσεις οτι η apple έβγαλε τόσα εκατομμύρια απο καλώδια όπως όταν έκανε μετάβαση στον lightning connector. Μου είναι πολύ άβολο το κοντό καλώδιο που έχω στο ipad mini μου όταν θέλω να το χρησιμοποιώ ενώ φορτίζει αλλά οκ! Δεν είναι και το τέλος του κόσμου! Και το xperia t μου μια απ τα ίδια είναι με κοντό καλώδιο αλλά τι να κάνουμε! Μια φόρτιση θα γίνει είτε έτσι είτε αλλιώς!

Top

Show Buttons
Hide Buttons