2900 ελληνικά blogs στο WordPress.com

by Stefanos Kofopoulos • On 06-06-2007 • AT 12:21 am • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

el.wordpress.com

Ο Matt έριξε μια ματιά στα στατιστικά του WordPress.com και είδε ότι υπάρχουν περίπου 2900 ελληνικά blogs στο http://el.wordpress.com/ που δημιουργούν πάνω από 2.000.000 page views. Ο αριθμός των blogs είναι μικρός αλλά τα page views πολλά γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, όπως και τα μπόλικα σχόλια που φαίνεται να αφήνουν οι έλληνες. Γενικά τα νούμερα φαίνεται να υπόσχονται μεγάλη αύξηση και κινητικότητα για τον ελληνικό χώρο. Υπομονή λοιπόν γιατί τα καλύτερα έρχονται!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σόρι αν φανώ άσχετος ή αν η ερώτησή μου είναι αστεία, αλλά ποιά η διαφορά του wordpress.com από το wordpress.org; Υπάρχει διαφορά στο λογισμικό;

 2. @nasose: Το wordpress.com σου δίνει τα πάντα έτοιμα για να ξεκινήσεις το blog. To wordpress.org σου δίνει το λογισμικό για να το κατεβάσεις και να στήσεις μόνος σου το blog.

 3. Hi, Stefanos. I am a Greek blogger and podcaster from Toronto, Canada. I was very proud to hear about Greek Blogger Camp and wish all of you great success. I will be in Greece from July 2 – 20. If there are any Web 2.0 events going on, let me know!

  If you are interested in checking out my blog/podcast, you can view the following:

  http://www.agoracom.com/blog
  http://www.smallcappodcast.com

  They aren’t “Greek” blogs that comment about Greek issues – but they are about the marketplace. Hence, our name, “AGORACOM”.

  Yiassou.

  George Tsiolis
  AGORACOM

 4. Συγχαρητήρια για τη δουλεία και την προσπάθεια που κάνεις με το εξαιρετικής αισθητικής blog

Top

Show Buttons
Hide Buttons