Στις 276.000 οι προπαραγγελίες για το νέο Tesla Model 3

by Nikos Kaimakamis • On 05-04-2016 • AT 11:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

tesla-model-3-02

To Tesla Model 3 έχει ήδη ξεκινήσει με επιτυχία την εμπορική του πορεία, καθώς έχουν σημειωθεί 276.000 προπαραγγελίες. 

Για να γίνει κατανοητό το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει σημειωθεί για το πιο προσιτό οικονομικά μοντέλο της Tesla, αξίζει να σημειωθεί ότι -σύμφωνα με το VentureBeat- οι προπαραγγελίες του Tesla Model 3 έχουν ξεπεράσει τις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων από μεγάλους κατασκευαστές όπως οι GM, Toyota, Ford, BMW και VW, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών.

Ο αριθμός των προπαραγγελιών ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Elon Musk, μέσω Twitter. Όλα δείχνουν ότι το ορόσημο των 300.000 προπαραγγελιών δεν θα καθυστερήσει να επιτευχθεί και αυτό, σε ένα όχημα, το οποίο θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις αντιπροσωπείες το νωρίτερο το 2017.

tesla-model-3-01

Μέχρι στιγμής, μόνο η Nissan είχε ανάλογη οικονομική πορεία με τα ηλεκτροκίνητα οχήματά της, καθώς έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 200.000, πρωτοκαθεδρία που θέλει διακαώς να ανατρέψει η Tesla και όπως όλα δείχνουν θα το καταφέρει. Η Tesla με το Model 3 δημιουργεί μία σημαντική παρακαταθήκη για την ανάπτυξη και περαιτέρω εδραίωση της ηλεκτροκίνησης.

H πορεία των προπαραγγελιών του Tesla Model 3 των 35.000 δολαρίων δείχνει ότι στα ταμεία της εταιρείας θα μπορέσουν να μπουν έως και 10 δισεκατομμύρια δολάρια, μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons