22 φόνοι

by Stefanos Kofopoulos • On 04-01-2008 • AT 8:03 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

22fonoi

Είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη προς το γενικό κοινωνικό καλό να συνεισφέρει με είκοσι μόνο φόνους στην εκκαθάριση της κοινωνίας

Με αυτή την περίεργη δήλωση ξεκινάει η ιστορία της Χ που βρίσκεται στην Υπηρεσία Καταγραφής Φόνων, για να δηλώσει τον 20ό της φόνο. Τον τελευταίο της. Μπλεγμένη σε μια παρεξήγηση, ανάμεσα σε φακέλους και γκισέ μιας τυπικής δημόσιας υπηρεσίας, θα αναγκαστεί να διαλέξει μεταξύ της ζωής και της υστεροφημίας.

Μια σκοτεινή κωμωδία που μιλάει για την αξία της ζωής, το φόβο της ύπαρξης και της ανυπαρξίας και την μάταιη ανάγκη του καθένα μας για αναγνώριση μπλεγμένη με σκηνές καφκικού παραλογισμού που ξετυλίγονται μέσα σε μια film noir ατμόσφαιρα. Σκοπός του έργου είναι να μας ταξιδέψει και να μας αφυπνίσει χρησιμοποιώντας το γέλιο σαν ξυπνητήρι.

Αν τα καταφέρει θα το δούμε από τις 7 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9μμ. στον πολυχώρος Δίπυλον, Καλογήρου Σαμουλήλ 2, Πλ. Κουμουνδούρου (210 3229771 –210 3228881). Για την ιστορία, η παράσταση έχει και blog στο 22fonoi.blogspot.com ενώ οι συντελεστές είναι:

Κείμενο: Βιργινία Διακάκη/ Αγάθη Δαρλάση
Σκηνοθεσία:Αγάθη Δαρλάση
Σκηνικά-Κοστούμια: Βιργινία Διακάκη
Φωτισμoί-Video: Δημήτρης Κουκάς
Μουσική: Χρήστος Αλεξόπουλος
Παίζουν: Ράσμι Σούκουλη/ Αργύρης Γκαγκάνης/ Εύα Δήμου/ Ρία Απέργη/ Ιωάννα Κατριτζιδάκη/ Γιώργος Λιναρδακης

22fonoi

22fonoi

22fonoi

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρκετά καλύτερο concept απο το Κινηματογραφικό “pay it forward”. Λέω να πάω.

  2. Καλή πρεμιέρα. Ένας έξυπνος τίτλος κι ακόμη πιο εφευρετικό, εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον, σενάριο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons