Έχουν πλάκα οι εκλογές

by Stefanos Kofopoulos • On 04-08-2006 • AT 12:48 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Έχουν πλάκα οι εκλογές στην Ελλάδα αλλά δεν έχει καθόλου πλάκα το γεγονός ότι οι υποψήφιοι θεωρούν ότι είμαστε εντελώς βλάκες. Τον τελευταίο καιρό έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο και παρακολουθώ τηλεόραση αρκετά. Στο χθεσινό zapping έπεσα πανω σε δηλώνεις υποψηφίων δημάρχων:

Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι η βόλτα που έκανε στο κέντρο (κάπου στην Πλάκα νομίζω) ήταν όχι η ομορφότερη της Αθήνας αλλά η ομορφότερη του κόσμου. Το γελοίο είναι ότι την ίδια στιγμή που ο κ. Κακλαμάνης περπατούσε στο κέντρο, η ρύπανση στην Αθήνα είχε στήσει τρελό γλέντι. Τόσο καλά περνούσε η καλή μας ρύπανση που ξεπέρασε τα όρια σε 6 περιοχές!

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης για την ανάπλαση πεζοδρομίων ή κάτι τέτοιο στην Θεσσαλονίκη κατά τύχη φαντάζομαι μερικούς μήνες πριν τις εκλογές.

Το σούργελο με τις γελοίες δηλώσεις συνεχίζεται και μου την δίνει τόσο πολύ.. μα τόσο πολύ!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια σου. Το ανησυχητικό είναι ότι δεν μας θεωρούν βλάκες, αλλά είμαστε βλάκες, αλλιώς δε θα ψηφίζαμε αυτά τα γελοία άτομα.

 2. Υπάρχει πάντα το δικαίωμα της επιλογής.

 3. Να το βράσω το δικαίωμα της επιλογής. Αυτό που χρειάζεται είναι το δικαίωμα της αποχής και απλή αναλογική και στη συνέχεια να κάνουμε αισθητή την αντίδρασή μας απέχοντας μαζικά από τις εκλογές, μέχρι να αποφασίσουν να λειτουργήσουν για το συμφέρον μας και όχι το συμφέρον τους.
  Γιατί οι επιλογές σου είναι μεταξύ ηλιθίων, ηλιθιότερων, βλαμμένων και επικίνδυνων. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι πλέον ο κόσμος έχει αποκτήσει πολιτική συνείδηση, αλλά δεν υπάρχει ο τρόπος να την εκφράσει, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν ομάδες ευαισθητοποιημένων πολιτών που να ΜΗΝ ελέγχονται από κάποιο κόμμα!

  Για αυτό… απλή αναλογική και αποχή!

 4. Mpravo nikola. Den yparxei kamia epilogi. Ti na epilexeis ton fasoula, tin patoulidou i tis gomenes tou skandalidi.

  Moutza se olous…

 5. @dhmhtrhs: Ενώ το να μουτζώνεις είναι εξαιρετικά επικοδομητικό ε;

  @aggelopas: Απίστευτο. Πότε έγινε αυτό;

 6. Χθες στο κεντρο της Αθηνας,μοιραζε νερακια για να δροσισει τον κοσμο οπως ειπωθηκε στις ειδησεις! χαχαχα ελεος

 7. Μάλιστα.. μιλάμε για την κορύφωση του κιτς πίσω από την βιτρίνα του καλού και λαϊκού πολιτικού.

Top

Show Buttons
Hide Buttons