200 εκατομμύρια Android μέχρι σήμερα

by Stefanos Kofopoulos • On 17-11-2011 • AT 11:01 am • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

200 εκατομμύρια Android μέχρι σήμερα

Την έριξε την βόμβα το Google ανακοινώνοντας ότι μέχρι σήμερα έχει ενεργοποιήσει 200.000.000 συσκευές με Android. Για την ιστορία τον Μάϊο το νούμερο αυτό βρισκόταν κάπου στα 50 εκατομμύρια. Πλέον, καθημερινά, το Google ενεργοποιεί 550.000 νέες συσκευές με Android, από κινητά μέχρι tablets, τοστιέρες και αυτοκίνητα. Προφανώς το μεγαλύτερο μέρος πρόκειται για smartphones και tablets, ειδικά τώρα που το Android Ice Cream Sandwich είναι διαθέσιμο και έχει ξεκινήσει η παραγωγή νέου hardware.

Ήταν μόλις τον Ιούλιο όταν το αφεντικό του Android, Andry Rubin, ανακοίνωσε ότι καθημερινά γίνονται 500.000 νέα activations.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μονο το 1% εχει 2,3?

    • Τον Μάρτιο του 2011 ναι τόσο ήταν

  2. Είναι απλά τα πράγματα συσκευές τον 200€ με android κάνουν ότι μπορείς να κάνεις με το Iphone ή με ακριβότερα android τηλέφωνα. . . ο κόσμος αγοράζει φτηνά android και κατεβάζει εφαρμογές και παιχνίδια και αυτό εξηγεί την έκρηξη εφαρμογών του android. Απλά το μηλαράκι έχει σταματήσει να είναι καινοτόμο διαφορετικό και με τον καιρό το βλέπω να σαπίζει….

    • Δεν έχει σημασία να κάνεις κάτι αλλά και ο τρόπος που το κάνεις. Δεν μπορείς να συγκρίνεις υψηλή ανάλυση οθόνη και dual core CPU με κάτι που τρέχει στα 600MHz και έχει ανάλυση 480p. Αν αυτό θέλει ο χρήστης του low-mid end Android τότε ΟΚ αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα με high end Android κινητά ούτε το iPhone,

Top

Show Buttons
Hide Buttons