200 εκ. δολάρια είναι μέχρι στιγμής τα έσοδα του Pokemon Go

by Nikos Kaimakamis • On 08-08-2016 • AT 10:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

pokemon go real life

H επιτυχία του Pokemon Go είναι δεδομένη και τα οικονομικά στοιχεία έρχονται για να επιβεβαιώσουν αυτή την εικόνα. 

Σύμφωνα με την εταιρεία οικονομικών αναλύσεων Sensor Tower, όπως αναφέρεται στο Phone Arena, ένα μήνα περίπου μετά από το επίσημο λανσάρισμα του, το Pokemon Go συγκέντρωσε το ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων σε τζίρο, το οποίο αποτελεί ρεκόρ, αφού ξεπέρασε ακόμα και τα έσοδα του Candy Crush Soda Saga, στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του.

Το ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε ένα μήνα προέρχεται από τις αγορές που κάνουν οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι, όπως είναι οι Poke Balls που χρησιμοποιούνται για να πιάσει κανείς τα συμπαθή τερατάκια. Σύμφωνα με το GSM Arena, τα έσοδα του Pokemon Go αναμένεται να συνεχίσουν τη θετική τους πορεία, καθώς το παιχνίδι επεκτείνεται και σε άλλες χώρες.

Πρόσφατα, το Pokemon Go ξεκίνησε να διατίθεται σε 15 νέες χώρες, στην Ασία και την Ωκεανία. Ήδη το παιχνίδι έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια downloads στο Google Play Store. Σύμφωνα με το Phone Arena, τα νούμερα και τα έσοδα του Pokemon Go αναμένεται να εκτοξευθούν προς τα πάνω, μόλις το παιχνίδι γίνει διαθέσιμο σε μεγάλες αγορές, όπως είναι εκείνη της Κίνας, της Κορέας και της Ινδίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons