Κέρδος σε αυτονομία έως και 20% στο Android με απεγκατάσταση του Facebook

by Nikos Kaimakamis • On 22-11-2016 • AT 1:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

facebook-app-android

Το Facebook app φαίνεται πως είναι ενεργειακά απαιτητικό, αφού η απεγκατάστασή του προσφέρει κατά 20% καλύτερη αυτονομία σε μία Android συσκευή. 

Είναι γεγονός ότι ο έλεγχος του news feed και η ενασχόληση με το Facebook app είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες όλων των κατόχων smart συσκευών, αλλά σύμφωνα με τα tests του Tech World Zone, η απεγκατάσταση του Facebook app σε μία Android συσκευή μπορεί να προσφέρει έως και κατά 20% περισσότερη ενέργεια στην μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το ποσοστό αυτό δεν είναι αμελητέο, ειδικά για τους πιο απαιτητικούς χρήστες των smart συσκευών.

Ένας από τους κύριους λόγους που το Facebook app ευθύνεται για την αυξημένη κατανάλωση ενέργειας σε μία φορητή συσκευή είναι ότι συνεχίζει να τρέχει στο παρακήνιο, παρόλο που ο χρήστης μπορεί να έχει βγει offline. Μία έξυπνη λύση για καλύτερη διαχείριση ενέργειας, είναι να απεγκαταστήσει κανείς την εφαρμογή του Facebook από το κινητό ή το tablet του και να μπαίνει στο κοινωνικό δίκτυο χρησιμοποιώντας τον browser του.

To Facebook αναγνώρισε το πρόβλημα που προκαλεί η εφαρμογή στην μπαταρία ενός smartphone και υποσχέθηκε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena, ότι θα προχωρήσει στο λανσάρισμα μίας ανανεωμένης εκδοχής της mobile εφαρμογής του, προκειμένου να μην αντλείται η ενέργεια της μπαταρίας, όταν ο χρήστης δεν έχει ανοιχτή στο προσκήνιο την εφαρμογή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons