Ακύρωση αποφάσεων Ζαχόπουλου από ΣτΕ

by Stefanos Kofopoulos • On 08-01-2008 • AT 2:38 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

zaxopoulos ste 0 2

Η υπόθεση Ζαχόπουλου αποκτά ενδιαφέρουσες διαστάσεις, εκτός από μπόλικο ροζ χρώμα και πολιτική χροιά της κλειδαρότρυπας. Το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε 2 αποφάσεις του υπουργείου Πολιτισμού στις οποίες είχε μπλεχτεί ο Ζαχόπουλος. Πρόκειται για τον χώρο με τρία από τα κτίρια στις εγκαταστάσεις της δισκογραφικής Κολούμπια και η κατάχωση του μεγαλύτερου μέρους της Ρωμαϊκής οδού, που εντοπίστηκε στη Βέροια.

Αν αυτό δεν είναι πολιτική παρέμβαση και πολιτικό ζήτημα στην υπόθεση και στον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων του Υπ. Πολιτισμού, μάλλον θα πρέπει κλείσω την μύτη μου και να προσπαθήσω να σκεφτώ, μέχρι να σκάσω, αν η απόφαση του ΣτΕ έχει κάποια αξία… έστω και ως αστρικό σώμα, η σκέψη μετράει!

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το θέμα είναι (πέρα από το πολιτικό ζήτημα)οτι η απόφαση αυτή βγήκε …αφού γκρέμισαν τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Columbia! Οι κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν τότε να εμποδίσουν τα συνεργεία κατεδάφισης αλλά ο επιχειρηματίας στον οποίον ανήκαν (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε…), είχε στα χέρια του τις σχετικές “αποφάσεις”…
    :/

Top

Show Buttons
Hide Buttons