16 κινητά με 2 SIM, dual SIM μπλα-μπλα παντού

by Stefanos Kofopoulos • On 29-12-2010 • AT 1:28 am • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

16 κινητά με 2 SIM, για dual SIM επικοινωνία κάθε στιγμή

Υπάρχει αυτή η κατηγορία ανθρώπων που θέλουν να χρησιμοποιούν κινητά με 2 SIM κάρτες γιατί μπορούν, γιατί θέλουν και γιατί η βολεύονται με κάτι λιγότερο σε χαρακτηριστικά αλλά έχουν το πλεονέκτημα της dual επικοινωνίας κάθε στιγμή. Η λίστα που σας παρουσιάζουμε έχει τα καλύτερα και πιο πρόσφατα dual SIM κινητά της αγοράς που θα βρείτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με οθόνη αφής ή QWERTY πληκτρολόγιο, κλασσικό keypad και candy bar μορφή μέχρι retro διάθεση για Windows Mobile 6.1 στο λειτουργικό. Φυσικά οι Κορεάτες της Samsung και της LG κυριαρχούν με την Philips να βρίσκεται μια ανάσα πίσω σε πληθώρα μοντέλων. Υπάρχουν και οι λύσεις Ασίας από την ZTE αλλά και η Αμερικανιά της Motorola.

Η λίστα με τα 16 μοντέλα κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούν 2 SIM περιέχει χαρακτηριστικά μοντέλα κάθε εταιρείας στην κατηγορία αυτή. Συγκεντρώσαμε τα μοντέλα του 2009-2010 για να επιλέξετε κινητό τελευταίες γενιάς στον χώρο της dual SIM επικοινωνίας. Μπορείτε βέβαια να μετατρέψετε το κινητό σε dual SIM χρησιμοποιώντας τεχνολογία όχι και τόσο κομψή.

Samsung dual SIM

Samsung B7722Samsung B5722Samsung D980Samsung C3222

LG dual SIM

LG GX500LG GX300LG C310LG KS660

Philips dual SIM

Philips Xenium CTX513
Philips Xenium CTX806
Philips Xenium CTX503

ZTE dual SIM

ZTE X990D
ZTE N280

Nokia dual SIM

Nokia C2-00
Το νέο μικρό και φθηνό Nokia 112, Dual SIM για όλους
Nokia Asha 305 και Asha 306 η νέα γενιά των φθηνών dual SIM από την Φινλανδία

Motorola dual SIM

Motorola EX115

Acer dual SIM

Acer Tempo DX900

Στην αγορά dual SIM κινητών θα πρέπει να προσέξετε αν το κινητό μπορεί να χρησιμοποιεί και τις δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα, αν είναι εφικτή η αποθήκευση ρυθμίσεων για κάθε κάρτα SIM ξεχωριστά, αν γίνεται να λειτουργούν και οι δύο κάρτες ταυτόχρονα και αν υποστηρίζονται δίκτυα 3G.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και μην ξεχνάς και τα κινεζικα που εκτός απο φτηνά κάνουν και τα πάντα

    • pu boro na vro ta philips ,?? ka an iparxi dinatota na mu stilete mia lista me ta tilefona pu boro na vro eleda 2 sim ,efxaristo

      • Φαντάζομαι ότι το skroutz.gr είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσεις την έρευνα αγοράς για dual SIM κινητά

  2. Samsung GT-E2152 dual sim

  3. Προσοχή για το acer γιατί από ανταλλακτικά σε περίπτωση που πάθει κάτι δεν υπάρχει τίποτα. Γνωρίζω περίπτωση φίλου που δεν μπόρει να φτιάξει σπασμένη οθόνη.

Top

Show Buttons
Hide Buttons