14 εκ. προπαραγγελίες για το Xiaomi Mi5

by Nikos Kaimakamis • On 02-03-2016 • AT 11:22 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xiaomi-Mi5-03

Μπορεί το Xiaomi Mi5 να έκανε την εμφάνισή του στο MWC 2016, αλλά πρόλαβε ήδη να σημειώσει αρκετές προπαραγγελίες. 

Το Xiaomi Mi5 ξεκίνησε τις πωλήσεις του στην Κίνα, από τις αρχές Μαρτίου, ενώ ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να αγοράσουν τη συσκευή 14 εκατομμύρια καταναλωτές. Τον αριθμό αυτό έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Xiaomi, η οποία δεν έχει λόγο να μην χαίρεται για τις εμπορικές επιδόσεις του νέου μοντέλου της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Xiaomi Mi5 έχει καταφέρει να πετύχει τον στόχο που έθετε η εταιρεία, μόλις την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και αυτό είναι σίγουρα μία εντυπωσιακή επίδοση. Αρχικά, η Xiaomi δίνει στην αγορά το Mi5 σε λευκό χρώμα, στην έκδοση με μνήμη RAM 3 GB, ενώ μπορεί να το παραγγείλει κανείς σε εκδόσεις με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 και 64 GB.

H Xiaomi δεν έχει δώσει λεπτομέρειες αναφορικά με το πότε θα κυκλοφορήσουν οι άλλες εκδόσεις του Xiaomi Mi5, αλλά δεν αναμένεται να αργήσουν και αυτές. Μερικά από τα στοιχεία που βοηθούν τις πωλήσεις του Xiaomi Mi5 είναι τόσο η χαμηλή τιμή του που δεν ξεπερνά τα 300 ευρώ, καθώς και τα αξιοπρεπή τεχνικά του χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους χρήστες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons