11 εκατομμύρια συνδρομητές στο Apple Music

by Nikos Kaimakamis • On 13-08-2015 • AT 9:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

apple-music-featured

Δεν πρέπει να παραπονιούνται οι ιθύνοντες του Apple Music, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 11 εκατομμύρια συνδρομητές σε 5 εβδομάδες λειτουργίας. 

Η υπηρεσία μουσικού streaming της Apple προσφέρει τρεις δοκιμαστικούς μήνες δωρεάν σε όλους τους χρήστες της, στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη, καθώς μελετά κανείς την επιτυχία του Apple Music, αφού δεν αποκλείεται κάποιοι να την εγκαταλείψουν μόλις περάσει το πρώτο τρίμηνο.

Η Apple από την μεριά της τονίζει ότι τα 2 από τα 11 εκατομμύρια συνδρομητών, έχουν εγγραφεί στο Family Plan που επιτρέπει μέχρι και σε 6 διαφορετικούς χρήστες να μοιραστούν μία κοινή συνδρομή στο Apple Music.

To μηνιαίο κόστος της υπηρεσίας μετά τους πρώτους τρεις μήνες είναι 9,99 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ το Family Plan κοστίζει 14,99 δολάρια στις ΗΠΑ, όπου είναι διαθέσιμο αρχικά το Apple Music. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές η συνδρομή στο Apple Music θα κοστίζει 9,99 ευρώ, ενώ σε χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία θα κοστίζει 4.99 ευρώ.

Ο κύριος ανταγωνιστής του Apple Music δεν είναι άλλος από το Spotify Premium, το οποίο είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούνιο ότι είχε φτάσει τους 20 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές. Το Spotify συνολικά έχει φτάσει τους 70 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ το Pandora αριθμεί τους 80 εκατομμύρια συνδρομητές συνολικά, σύμφωνα με το The Next Web.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons