Έντεκα εκατομμύρια συνδρομητές στο Apple Music

by Nikos Kaimakamis • On 17-02-2016 • AT 10:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

apple-music-02

Ένα εκατομμύριο συνδρομητές μέσα σε ένα μήνα φαίνεται να έχει κερδίσει το Apple Music, σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας. 

Οι Financial Times, έναν μήνα πριν υπολόγιζαν τους συνδρομητές της υπηρεσίας Apple Music στα 10 εκατομμύρια, αλλά πλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα στελέχη της Apple, ο αριθμός των συνδρομητών του Apple Music έχει φτάσει στα 11 εκατομμύρια. Η Apple ανακοίνωσε ακόμα ότι οι συνδρομητές στην υπηρεσία iCloud της Apple φτάνουν τα 782 εκατομμύρια.

Οι εκτιμήσεις για το άμεσο μέλλον του Apple Music είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες, καθώς γίνεται λόγος για 20 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή μέχρι και το τέλος του έτους. Το νούμερο αυτό είναι ίδιο με εκείνο που διαφημίζει το Spotify για τους επί πληρωμή Premium χρήστες του. Οι δωρεάν χρήστες του Spotify είναι περίπου 55, με 60 εκατομμύρια χρήστες.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που αποκάλυψαν τα στελέχη της Apple, εκτός από τα νούμερα του Apple Music, είναι ότι σύντομα η εταιρεία θα λανσάρει ένα νέο Apple Remote app, το οποίο θα κάνει το iPhone να λειτουργεί ως ένα πλήρες υποκατάστατο του τηλεχειριστηρίου του Apple TV, καθώς και ως ένα δεύτερο χειριστήριο για παιχνίδια δύο παικτών.

Τέλος, το tvOS 9.2 θα μπορεί να δεχτεί την φωνητική πληκτρολόγηση μέσα από ένα επερχόμενο update.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons