Το Netflix ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων συνδρομητών

by Nikos Kaimakamis • On 19-07-2017 • AT 10:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

Το Netflix ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων συνδρομητών σε παγκόσμιο επίπεδο προσθέτοντας 5.2 εκ. συνδρομητές μέσα σε ένα τρίμηνο. 

Η πορεία του Netflix κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του έτους ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών της αγοράς, με την προσθήκη των 5.2 εκατομμυρίων συνδρομητών σε όλο τον κόσμο, φθάνοντας τους 104 εκατ. συνδρομητές. Στις ΗΠΑ, το Netflix έχει πλέον 50 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές, ενώ η υπηρεσία streaming ταινιών και σειρών περιμένει να δει την πορεία της επέκτασής της στον υπόλοιπο κόσμο από τα οικονομικά στοιχεία του τρίτου τριμήνου του έτους.

Η στρατηγική του Netflix είναι προσανατολισμένη προς την ενίσχυση των δικών του παραγωγών, καθώς εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει τουλάχιστον 40 νέες ταινίες μέσα στο έτος. Το Netflix επενδύει έντονα στο δικό του περιεχόμενο, με το ύψος των επενδύσεων του στον τομέα αυτό να φτάνει τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια. Το Netflix θεωρεί ότι μπορεί να σώσει την κινηματογραφική βιομηχανία, αν και δεν μπορεί να πει κανείς ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι προβλέψεις για το μέλλον κάνουν λόγο για προσθήκη 750.000 νέων συνδρομητών στις ΗΠΑ, μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2017, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο εκτιμάται ότι θα προστεθούν 3.65 εκατομμύρια συνδρομητές στο Netflix. Αξίζει να σημειωθεί ότι σειρές και περιεχόμενο του Netflix έχουν προταθεί για 91 βραβεία Emmy.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons