Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι έκαναν login στο Facebook σε μια μέρα

by Nikos Kaimakamis • On 28-08-2015 • AT 10:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Mark-Zuckerberg

Ο Mark Zuckerberg έχει κάθε λόγο να διατηρεί το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, καθώς το Facebook κατάφερε να συγκεντρώσει 1 δισεκατομμύριο χρήστες μέσα σε μία ημέρα. 

Το ρεκόρ αυτό του Facebook σημειώθηκε την Δευτέρα 24/8/2015 και ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον ιδρυτή του κοινωνικού δικτύου, την Πέμπτη. Μετά την ανακοίνωση της εισαγωγής του ψηφιακού βοηθού M στον Facebook Messenger, το πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη έρχεται να επιβεβαιώσει την πρωτοκαθεδρία του, κατακτώντας ένα μοναδικό ορόσημο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά που έχει ανακοινώσει το Facebook, αριθμεί περίπου 1.49 δισεκατομμύριο μέλη σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πιστοποιείται ότι τα 2/3 των χρηστών του έκαναν login την περασμένη Δευτέρα και αυτό μόνο ως εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί. Αξίζει, ακόμα, να σημειωθεί ότι το Facebook είναι το δεύτερο site σε επισκεψιμότητα στον κόσμο και τις ΗΠΑ.

Το Facebook έχει δει τον αριθμό των μελών του να αυξάνεται σε ποσοστό 13%, ενώ για την Δευτέρα που πέρασε οι αριθμοί δείχνουν ότι ένας στους εφτά κατοίκους της Γης ήταν συνδεδεμένος στο Facebook.  Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί από όποια σκοπιά και αν τους εξετάσει κανείς, ενώ δείχνουν ότι η πλατφόρμα που μας έμαθε τι σημαίνει social networking παραμένει ισχυρή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons