Πάνω από 1.2 δισεκατομμύρια iPhones κυκλοφορούν ανάμεσά μας

by Nikos Kaimakamis • On 03-08-2017 • AT 1:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ένα στοιχείο που πιστοποιεί το success story του iPhone είναι το γεγονός ότι από το 2007 έχουν πουληθεί 1.2 δισεκατομμύρια συσκευές. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε ο ίδιος ο CEO της Apple, Tim Cook, μετά από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, από την πρώτη παρουσίαση του iPhone το 2007, έχουν πουληθεί 1.2 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο.

Εάν λάβει κανείς υπόψη του ότι πέρυσι την ίδια εποχή, η Apple είχε ανακοινώσει ότι από το 2007 μέχρι και το 2016 είχε πουλήσει 1 δισεκατομμύριο iPhones, τότε προκύπτει ότι μέσα σε ένα έτος πουλήθηκαν 200 δισεκατομμύρια iPhones, ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει πόσο μεγάλο παραμένει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού για το smartphone της Apple σε παγκόσμιο επίπεδο.

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από τα οικονομικά δεδομένα που αποκάλυψε η Apple, όπως αναφέρονται στο Phone Arena, είναι ότι το iPhone 7 Plus έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις το iPhone 6S Plus, με τη διπλή κάμερα να αποτελεί ένα από τα σημεία που κεντρίζουν το καταναλωτικό ενδιαφέρον.

Η άνοδος των πωλήσεων του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus βρίσκεται σε διψήφια ποσοστά, σύμφωνα με τον Tim Cook, ενώ αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον του κοινού και για το επερχόμενο iPhone 8, το οποίο αναμένεται να κάνει σύντομα την εμφάνισή του, ως επετειακό μοντέλο για τα 10 χρόνια του iPhone.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons