Φήμες για καθυστερήσεις διάθεσης του Galaxy S8 λόγω Snapdragon 835

by Nikos Kaimakamis • On 29-03-2017 • AT 11:43 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To γεγονός ότι το Samsung Galaxy S8 θα έχει στο εσωτερικό του τον Qualcomm Snapdragon 835 ενδέχεται να είναι αιτία καθυστερήσεων. 

Οι φήμες θέλουν την Qualcomm να μην έχει στη διάθεσή της αρκετό χρόνο ώστε να δημιουργηθεί όλος ο όγκος παραγωγής για την κάλυψη της ζήτησης που αναμένεται να δημιουργήσει η παρουσίαση του Samsung Galaxy S8 και του S8 Plus. Σύμφωνα με το Android Headlines, η παραγωγή των chipsets με την αρχιτεκτονική των 10 nm από την πλευρά της Qualcomm αναμένεται να είναι αρχικά μικρότερη από τις πιθανολογούμενες απαιτήσεις σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Samsung φέρεται να έχει αρκετούς επεξεργαστές για την αμερικανική αγορά, αλλά δεν φαίνεται να επαρκεί η τροφοδοσία για τον υπόλοιπο κόσμο, στοιχείο που δείχνει ότι θα κάνει εκτεταμένη χρήση και του Samsung Exynos 8895.

Οι αναλυτές εκφράζουν μία ανησυχία για το εάν θα μπορέσει η Samsung να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση, ειδικά σε περίπτωση που εκείνη κινηθεί σε ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από εκείνα που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην ιστορία της. Κάτι τέτοιο άλλωστε, είναι και το ζητούμενο, αφού οι Κορεάτες δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στο νέο μοντέλο, ειδικά μετά την αρνητική εικόνα που σχηματίστηκε μετά τα προβλήματα με την μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons