Το Spotify παρουσιάζει τα Daily Mixes – Αυτόματες λίστες αναπαραγωγής

by Nikos Kaimakamis • On 28-09-2016 • AT 12:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

spotify-daily-mixes

Ένα από τα στοιχεία που αγαπούν οι χρήστες της μουσικής υπηρεσίας του Spotify είναι οι λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούνται αυτόματα.

Το Spotify ενισχύει περαιτέρω αυτό το χαρακτηριστικό του με το Daily Mixes, το οποίο δημιουργεί αυτόματα λίστες αναπαραγωγής από τα τραγούδια που ήδη έχει δηλώσει ότι του αρέσουν ο χρήστης. Μέχρι τώρα, ο κάθε χρήστης είχε στη διάθεσή του μία υπηρεσία του Spotify που του πρότεινε μουσική που δεν είχε ακούσει με βάση τα ακούσματα και τις μουσικές του προτιμήσεις, ενώ τώρα η music streaming υπηρεσία αποφάσισε να βασιστεί στα ήδη γνωστά μουσικά ακούσματα του χρήστη της και να τα ενισχύσει.

Στο πλαίσιο των Spotify Daily Mixes, η υπηρεσία θα δημιουργεί έξι λίστες αναπαραγωγής για κάθε χρήστη της, από τα τραγούδια που έχει ήδη ακούσει. Η λογική πίσω από τη νέα πρωτοβουλία του Spotify είναι να κάνει τους χρήστες του να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο σε αυτό ακούγοντας μουσική, ενώ με τη βοήθεια των κοινωνικών δικτύων θέλει να δημιουργήσει και άλλο διαδικτυακό “θόρυβο” έναντι ανταγωνιστικών υπηρεσιών, όπως είναι το Apple Music.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Recode, το Spotify τονίζει ότι από τους 100 εκατομμύρια χρήστες του, τα 40 εκατομμύρια αυτών, αρέσκονται στο να ακούν μουσική από λίστες αναπαραγωγής που έχουν παραχθεί αυτόματα από το Spotify, επομένως δεν πρέπει να προκαλεί αίσθηση ότι το Spotify βρίσκει διαρκώς νέους τρόπους να ενισχύσει αυτή τη λειτουργία του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons