Το Light Phone είναι το αντίπαλο δέος ενός smartphone

by Nikos Kaimakamis • On 16-11-2016 • AT 3:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

light-phone

Μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει τον στόχο άντλησης κεφαλαίων μέσω crowdfunding, αλλά το Light Phone συνεχίζει να… εναντιώνεται στα smartphones. 

To Light Phone διώχνει από πάνω του όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα smartphone και κρατά μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας που το έχει αναπτύξει, το Light Phone θα καταφέρει να βρει το δρόμο του προς τις τσέπες των καταναλωτών που ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν. Θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση στις παραδόσεις, αλλά η εταιρεία επιμένει ότι θα το προσφέρει στους καταναλωτές.

light-photo-02

Το Light Phone έχει ενσωματωμένη κάρτα SIM 2G, με τη βοήθεια της οποίας μπορεί να δέχεται και να πραγματοποιεί κλήσεις. Εντυπωσιακό παραμένει το γεγονός ότι η μπαταρία του είναι ικανή να προσφέρει αυτονομία τριών εβδομάδων με μία φόρτιση. Η τιμή απόκτησης του Light Phone δεν αναμένεται να ξεπερνά τα 100 δολάρια στις ΗΠΑ, στοιχείο που το καθιστά εξαιρετικά ελκυστικό, ειδικά για τις αναπτυσσόμενες αγορές.

Το Light Phone δείχνει μία διαφορετική σκοπιά στις κινητές επικοινωνίες, μακριά από τη διαρκή ενασχόληση με τα social media που χαρακτηρίζει την καθημερινή πρακτική. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί μία ενδιαφέρουσα ιδέα που αξίζει να δοκιμάσει κανείς. Το σίγουρο είναι, βέβαια, ότι οι περισσότεροι καταναλωτές θα επιλέξουν ένα πλήρες smartphone για τις καθημερινές ανάγκες τους.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons